weekend highlights

10.06.2018 kl. 18:09

HAPPY SUNDAY!

Har haft världens chilligaste helg. Dels för att mitt huvud har varit sprickfärdigt sen fredag eftermiddag, och dels för att jag bara varit så chill i själen. Tänka sig!

 

Tänkte lista tre highlights från detta veckoslut:

 

  • Jag fyndande ett par jeans på loppis! Ett par svarta snygga Karve jeans för fem fucking euro! Jag hittar aldrig något på loppisar så jag är super stolt o nöjd!

 

  • Var på personalfest på fredagen. Vi grillade och drack vin, pratade om allt möjligt och lärde känna varandra bättre. Jobbar nog med ett kul gäng! Sen blev det karaoke på Pocket och dans till TrrTrrTrr på Apollo. Fick snällt gå tillbaka nästa dag för att hämta min telefon som blev efter. Heh. Men jag ser det som en bra sak - för det betyder att jag inte haft tid att peta på telefonen utan bara dansat och haft kul! Right?

 

  • Smörvaring: Min älskade pojkvän. Som tar hand om mig när mitt huvud är sprickfärdigt av spännigar i nacken och krapula, får mig att skratta och bara är så najs som han är. Fast vi bara chillade hela lördagen och inte gjorde något vettigt, så led vi inte av det alls. Han e nog en fin en, min Erik. En riktig keeper!

Även om mitt huvud ännu dunkar och ögonen svider, har det varit en bra helg. Vet inte om det är spänning i nacken eller något värre som växer i hjärnan - men hoppas det går över snart. Nu ska jag skriva ett inlägg om mina tauteringar som blev önskat av en läsare. Har någon annan frågor om dem så är det bara att lägga en kommentar!

 

Men, nu är det bara 9 arbetsdagar kvar före midsommar, Åland och ledigt! DE NI, de e grejjer de.

 

CHEERZ!

 

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com