SOMMARLOV vecka två - STILL ALIVE!

03.07.2018 kl. 11:13

Det är sommarlov och jag är inne på vecka två. Nu känns det som jag har landat och det känns bra att vara ledig. Speciellt efter en helg ute på Hitis. Ute i skärgården och vid hafvet! Livet känns bra och sommaren känns inte omöjlig liksom, när man har stuff to do och roliga typer omkring sig.

Just nu är det mulet och regnigt ute och det är skönt. Man kan stanna inne och binge-kolla netflix hela dagen UTAN att ha dåligt samvete över att "man borde" vara ute i det fina vädret. Speciellt i Åbo när jag inte har tillgång till en egen gård eller ens en egen balkong att sitta ute på. 

Men idag ska jag packa kappsäcken och styra mot mitt första stopp - Raseborg! Min bror och hans familj ska åka till landet down under på söndag och stannar resten av juli, så ska spendera tid med min familj resten av veckan. SÅ EFTERLÄNGTAT. Så när jag kommer till sommarstaden EKNÄS får solen gärna komma fram! Tack på förhand. 


Har någon annan lust att ses under min vistelse under veckan så är det bara att höra av sig! Åker vidare mot hufvudstaden på fredag - så CHOPCHOP!

 

Nu ska jag lyssna på senaste Potterless avsnittet och städa. 

För visst är det kiva att komma hem till en ren kämppä efter man varit borta? Det var det jag mena. 

Ber om ursäkt för mitt innehållsfattiga inlägg - men such is life sometimes. 

SMELL YA LATER!

 

 

CHEERZ!

 

 

 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer