LIVSUPDATE

11.07.2018 kl. 18:46

 


Med brist på datorer och tid att sätta sig ner och skriva ett vettigt inlägg, är det bäst för er som vill följa med mig att börja följa mig på instagram! Jag avskyr att blogga via telefonen för att:

1. Min koncentration klarar inte av sånt småpåtas.

2. Ratata är inte jätte bra anpassat för att blogga via telefonen, iaf inte via min telefon.

3. Det går mycket snabbare och jag är mycket mer inspirerad om jag får använda ett gammalt och hederligt tangentbord. Int' för att skryta men - vem har 10 långa fingrar och hade 10 i textbehandlig i högstadiet? THIS GURL!


Så fort jag hittar en dator de närmaste dagarna kommer jag att skriva ordentliga och semi-ordentliga inlägg - men fram tills dess och även för all framtid rekommenderar jag att klicka FÖLJ på @fiauster. Ibland kan man se en eller flera roliga och semi-roliga instastories och allmänt trevliga bilder.

 

Kan ändå meddela så här snabbt i svängen att jag mår bra, har haft en jävligt awesome semester hittills. Nu jobbar jag par dagar innan de resterande veckorna fyllda med skärgård, mera road-trips och bröllop!

 

CHEEERZ!

 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer