SWEET SUMMER CHILD

16.07.2018 kl. 17:41

Well hello everybody, long time no see! Nu sitter jag i mina underkläder på min soffa i min varma lägenhet i Åbo. Måste säga att min kämppä känns lite trång och lite dyster nu när en varit ute i friska luften i tre dagar. Tror jag har varit lite för länge i solen dock eller för mycket i algigt vatten - för jag är så otroligt trött just nu! Somnade i bilen påväg hem och mina ögon känns otroligt tunga. Semestertrötthet? Värmeslag? Vätskebrist? Who knows. 

 

 

Men vad i hela världen är bättre än finsk skärgård på sommaren? Alltså jag har njutit så den här sommaren när jag nästan varje veckoslut sluppit ut till en ö. Åland, Hitis eller Strömsö. Fan vilken tur jag har. Such a beautiful life. 

Jag har fått checka av nästan allting på min sommar-to-do lista! 

Jag har metat och fått napp. 

Jag har druckit morgonkaffe ute.

Jag har simmat och bonus: åkt ring efter båt!

Jag har ätit supergod mat utan att fundera så mycket på vad. Var dock lite orolig när jag provade klänningen till helgens bröllop, för har nog svulligt lite - men we're good. 

Framför allt: Jag har njutit av min semester!

 

 

Vill tacka alla inblandade för den häftigaste sommaren hittills! Speciellt Erik som hänger med på allt. Ser framemot de resterande 2 veckorna av mitt sommarlov. Tänk att jag trodde jag skulle få tråkigt, ha ha ha. Väntar lite i smyg på rutiner och lite tråkig vardag.

Dock blir den här veckan bara hemma, ladda om och smälta i eget svett vecka. Lite utforska Åbos stränder, sova i egen säng och förbereda för mitt toastmasterskap på Åland i helgen. 

 

TACK OCH HEJ, SEE YOU ANOTHER DAY

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com