För varmt för att fungera!

29.07.2018 kl. 17:23

Hello gang!

Är det okej att få klaga på värmen nu? Lite? Jag börjar bli trött på klibbiga och sömnlösa nätter, över-svettighet och stark sol i ögonen som framhäver alla rynkor. Jag valde att bli kvar i detta land pga. fyra säsonger och varierande normaltempererade somrar med regn, men nu känns det som man bor på Mallorca igen. VAR det faktiskt är svalare just nu. Oh the irony and the global warming..

Visst, jag har aldrig simmat så här mycket i Finland som i år, och det har varit delvis nice att upptäcka nya stränder i Åbo osv. Men nu börjar som sagt de sömnlösa och obekväma nätterna ta på energin. Jag är nog mera en vår/höst människa då vädret är behagligt och man får ha tröjor på och åka på utlandsresa där en vecka med värme är nog. Who's with me?


Medan jag sitter här i soffan med svett rinnande från mag-valken, är jag mer än redo att börja jobba igen. Ser framemot två dagar ledigt i veckan, att ha en vardag och att småningom få lön. Hehe. Hjälper också att jag åker på resa om tre veckor till Kroatien. Hehe. 

Den här sista semsterveckan har jag simmat, städat rea-shoppat, motionerat och firat ordentlig pizza-fredag. Visst tycker jag om varmare kvällar när man kan sitta ute utan att frysa, men sån temperatur kunde det va hela dagen liksom. Medel. 

 

 

 

 

Fyndade denna jumpsuit för 9 euro från Bikbok, vinet är från alko och pizzorna är från Skärgårdsbaren. Hehe.

 

Fick även spontan besök från huvudstadregionen! Vi tre och våra män gick till Nerå och äta. Mera såna ställen till folket! Bra och enkel mat, bra priser och chill atmosfär. 10/10 fiausters.

 


Eftersom lifvet börjar bli lite normalare kommer även bloggen få mer energi. Mera liv i luckan! Vad sägs som det friends? Tänker mig 2-3 inlägg i veckan och lite nya teman ibland. Men inte dagens outfits osv, för det lämnar jag till dom som faktist kan. Om någon har önskemål på vad ni vill att jag ska skriva om ibland - så kommentera!

 

Adiós muchahos.

 

until next time.

Cheerz!

 

 

sofia
Kommentarer (1)
I'm with ya! Jag har haft det så svårt på sistone. Hettan tar över mina tankar och min fysik. Det är troligen första gången i mitt liv som jag ber om regn och kyla haha pretty plz
La Dolce Musica30.07.18 kl. 13:42
Varierande väder, PLZ!
01.08.18 20:52

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com