Fem fröjder denna fabulösa fredag

03.08.2018 kl. 17:18

Nummer ett: Att det alltid finns ett alternativ. Fördelen att veta detta är att allting alltid oftast går att lösa, om man tänker efter lite extra när det känns svårt. 

Numero dos: Vinden i mitt ansikte. Tammisjutton så trevligt med lite vind ute hörni! Det FLÄKTAR! Nu känns lifvet lite lättare att leva igen liksom. 

Nummer tre: Att fira fredag! Vi pratade om det på jobbet idag. Att på semestern firar man aldrig fredag och ser framemot helgen på samma vis som när man jobbar. På semestern är man ledig varje dag och fredag är som alla dagar, men nu när det är arbetstider igen så är fredag den bästa dagen! FREDAGSFEELIS!

Number four: Positiv feedback. Att få höra att man gör ett bra jobb och att det uppskattas - det är nog en så trevlig känsla och kan pigga upp dagen rejält. Mera feedback till folket! Även negativ feedback kan påverka en positivt, om man är sån som kan ta det och använder det till att förbättra sig. 

Nummer FEM: Min kropp. En riktig fröjd att inse hur mycket den kan göra och hur mycket den orkar efter en lång paus utan regelbunden träning och motion. Har inte tagit hand om den så bra i sommar, så är tacksam att den ändå orkar och vill! THANKS DUDE! Ska ta hand om dig bättre nu, jag lovar <3 


 

Det var mina fem fröjder denna fabulösa fredag! 

Nu ska jag packa väskan, tanka bilen, plocka upp kärleken och köra ut till skärgården för helgen!

Ha en trevlig helg, vi hörs!

 

CHEERZ!

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com