Sol, vind och vatten - och den arma åskan.

05.08.2018 kl. 15:51

Sunday mode is ON. Är utvilad och trött. Har fått gå skolös, sminklös och ansvarslös hela helgen ute i skären. Så som det ska va. 


Har fått andas in, för min del, sommarens sista varma skärgårdsluft. Nästa gång jag är vid vatten och berg är i Kroatien och det är ju inte riktigt samma sak. Det kommer vara saltigare, varmare och annorlunda..re. kanske till och med vackrare, på ett annat vis. 

Såklart kom åskvädret till Hitis igår och jag, i vanlig ordning, hade hög puls och låste in mig i närmaste sovrum, medan de andra stod ute på trappan och kolla in vädret. I don't get it!

Min pappa gör samma sak. Sitter ute på trappan och observerar blixtar, medans jag hackar tänder under sängen. Visst är luften efter ett åskväder mycket friskare och så, men ändå obehagligt. 


Jag. Tycker. Inte. Om. Åska. 

Det är asigt väder. Högt, ljudligt och oberäknerligt. Så jag har inget behov av att titta på det när man hör det. 
Har lite fobi för högljudda smällar. Samma med fyrverkerier på nära håll. Onödigt hög volym. Reagerar också på om folk ropar, skriker eller grälar högt. Not a fan!

Nån annan som känner igen sig? Eller är det bara jag som är mesigär? 

 

 

Himlen är skyldigt RÖDER. 


Snart är de dags att åka hemåt.

Back to basics i morgon!

Gött.

 

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com