forgetful fia

07.08.2018 kl. 19:12

Tjenare tjenare mittbenare!

Det är tisdag kväll och i morgon är vi halvvägs in i arbetsveckan. WTF. Det var ju just helg? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om när dagarna går fort. Ibland är det skönt men ibland hinner jag inte riktigt med. 

Idag har varit en bra dag från första stunden. Vaknade av de klingande klockorna från Åbo domkyrka, åt en lugn frulle och kollade på ett avsnitt av Glee. (yes I'm a Gleek).

Hela dagen spinnade på i samma takt. Men, jag har varit väldigt yr i huvu både på jobbet och efter. Lite små glömsk. I vilken ålder kommer de första tecknen på demens? Blir ju faktist trettio nästa år. 

Jag gick halvvägs hem från gymmet när jag håka att min vattenflaska blev efter. Tvekade en stund, because hungry, men bestämde mig för att gå tillbaks efter den. Det är en non-gmo Sistema flaska after all. 

Väl framme på gymmet, efter en rundtur, kom jag ihåg att den är i väskan. Alltså, fick ju in extra steg, men jäklar va onödigt. Tur så hade jag maten färdig hemma, annars sku jag har ätit min vikt i knäckebröd. Men hur kan minnet svika sådär underligt? Brist på syre? Brist på mat? 


 

Annars så har jag hittat tillbaka till min träningsrytm. Jag njuter av att röra på mig och har börjat utmana mig själv igen. Jag hoppas min nya dos av motivation håller i sig mer än en månad. Men jag tänker lite annorlunda nu. Nu vill jag få en stark och uthållig kropp som håller livet ut. Jag vill hållas frisk och pigg. Såklart är lite mindre häng och fläng en bonus - aint' gonna lie. Men jag bryr mig inte lika mycket om det mera. Kanske det också kommer med åldern? Att bry sig om viktigare saker än att se bra ut för andra? Eller är det bara en fas när sommaren är över.. Who knows. 

Nu ska jag ta en liten dusch och fundera på livets stora frågor. Varför har män mindre valmöjligheter när det gäller schampoo? Vem bestämde alla trafikregler från början? Varför har IKEA stoppat produktionen av påslakan med hål för händerna så man kan hålla i hörnen på täcket och VARFÖR kostar nötter mer än en huvudrätt på restaurang?


Ha det gött, ät mindre kött och gå inte när det är rött!

 

CHEERZ!

 

Sofia
Kommentarer (1)
Minnet ja, hoppas det har med syret att göra! För mitt minne har försvunnit, blir riktigt stressad OCH orolig ibland. Jag som haft stenkoll, har nu NOLLkoll! Inte ens fast jag skriver upp och kollar.. skrämmande! Eller så kan det bero på stress oxå.. who knows.. Hoppas de släpper snart.. och att minnet återvänder.
Marika07.08.18 kl. 20:26

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer