sunday, lovely sunday!

12.08.2018 kl. 17:30

Hola hola carambola!

Söndag igen och regnet öser ner. Gött. Finns inte mycket som slår ljudet av regn en sovmorgon. Kanske en riktigt goer ägg smörgås eller rena lakan i sängen. 

På veckoslutet var det ett år sedan Erik sa "nog är du ju min flickvän" till tonerna av Teflon Brothers på Aurafest här i Åbo. Vad är Aurafest frågar ni? Nå, det är en två dagars festival i Kuppisparken som består av typ 80% finsk rap och 20% dance. Typ. Förra året jobbade jag varje vecka det var nåt kul pågång, som Ruisrock, Tall ship races, halva RockOff och midsommaren. Så Aurafest var den enda festen kvar och tänkte att - why not?

Det var en super bra helg förra året och blev ett stort Mikael Grabriel fan. Otroligt nog råkade jag vinna ett par biljetter via facebook i år, så självklart ville vi fira vår årsdag på samma vis. Jag älskar födelsedagar, årsdagar och andra festligheter så jag tyckte det var ganska meant to be. 

Men touché LIFE, touché. 

Det blir ju aldrig så som man tänker sig. Vaknade på lördagen i det värsta skicket ever. Mådde illa, hade huvudvärk, stegring och låg i sängen hela dagen. En riktigt sugig dag. Men på kvällen skärpte jag till mig och så for vi till kuppisparken och hann se Mikael Gabriels sista låtar och alla JVG's låtar. (det led jag ut för Eriks skull). För nog skulle det ha harma rejält om vi inte for. Vuxenpoäng till mig för jag höll mig till pepsi&vatten och 100 poäng till honom för att han tog hand om mig hela dagen med mat, mys och bra humor. 

Men varför måste jag bli sjuk och krasslig just den här dagen? Jag blev riktigt orolig i ett skede när jag behövde kasta upp. I never do that. Almost never. 

Aint't life just a kick in the crotch, spit on your neck FANTASTIC?

 


Kärlek gör mig till en smörig sak, som ni har märkt. Ibland funderar jag nog vartifrån det kommer och vem jag har blivit. Men jag är lycklig och I know it - så jag får klappa händerna!

I mean - jag fick ett väldigt personligt och hemlagat kort + en superfin bukett med blommor! LÖV IT! Av mig fick han ett för stort läderarmband och ett köpt kort. MEN ska fara o korta av det så det passar. Hehe. 

 

 

 

Nu ska jag chilla resten av kvällen

Vad ha ni gjort? 

 

CHEERZ!

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer