jag har skaffat mig en till hobby!

15.08.2018 kl. 18:02

Jag gjorde en liten undersökning på instastory på om vilka rubriker jag ska fortsätta med på bloggen, förutom mitt vanliga flum om mig själv. Jag har haft lite paus med Veckans babe (som egentligen borde vara månadens babe) & Thank you notes för jag blev själv lite busy och konsumerad av annat så det fanns lite tid. MEN det är ingen ursäkt om man vill upprätthålla någonting, right? Dessutom tyckte jag att tio avsnitt av thank you notes var ganska passligt. 

Men folket har röstat och de vill ha tillbaka allting + lite mera inlägg om mat, recept och annat gott! Så nu ska de bli fart på fiauster. Men tänker ändå inte vara destu allvarligare än vad jag redan är, för det är ju mer som en hobby, och den handlar ju om mig och mitt liv-ish. Så nu ska jag börja leta reda på intressanta typer att intervjua! Finns massor, så stay tuned för det. 

NICE TEAMWORK Y'ALL!

På tal om mitt liv så anmälde jag mig precis till körsång (!!) på Arbis i Åbo! Tammisjutton nu ska jag ha hobbyn jag gillar! Plus att ingen förkunskap, förutom ett någålunda bra musik-öra krävs, så månne inte det gå för sig med min röst! Det är nu jag är i den åldern jag vågar göra sånt jag borde ha gjort tidigare. No shame!

 

 

Jag skulle rekommendera till alla att pröva på nåt man kanske alltid velat prova på - men inte vågat! Prata med den där typen du har en crush on. Res till ett land du alltid velat besöka (förstås spara pengar först, duuh'), smaka på sniglar eller ligg en hel dag på soffan utan att göra nåt. Något litet kan vara ett stort steg för någon!

 

Fiauster out. 

 

CHEERZ. 

 

 

sofia
Kommentarer (1)
Oj körsång. Det saknar jag.. började när jag var 9 år gammal och slutade när jag var hmmm 13 år. Det var så roligt då. Kanske man borde börja någon vacker dag igen.
Marika15.08.18 kl. 19:48

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com