Får man fortsätta leva som man vill fast man är i ett förhållande?

18.08.2018 kl. 14:54

Nu är jag bussen påväg till flygplatsen och därifrån vidare till Kroatien! Åker med Lilly som fyi var min första kompis i Åbo som inte var en klasskompis och inte 5 år yngre. Däremot är hon ett helt år äldre, typ. Det är nog svårt att hitta jämnåriga kompisar i vuxen ålder om man börjar studera senare i livet. 

Jag har fått många frågor om min resa. Några "Vad säger pojkvännen nu när du far" och "Aj, reser du inte med Erik?" Och min favorit "Fick inte karln komma med?". 

 

1. Vi sitter inte fast vid midjan.


2. Jag tycker om att spendera tid med mina vänner och resa omkring med alla möjliga människor lika mycket som ja gör med honom.


3. Erik är nog den som minst funderar på det. Han är glad för min skull och mitt resande, och njuter troligen av en Fia-fri vecka! 


Jag har tidigare pratat om att ha egen tid och prioritera sina egna behov och intressen samt respektera den andras needs. Tur så är vi båda ganska likadana på det viset och tycker om vårt eget. Visst har behovet att vara runt honom blivit starkare och ibland är jag riktigt needy och vill umgås 24/7 - men han förstår nog och jag förstår honom. 

Och sen när ska man bara göra saker tillsammans när man är i ett förhållande? Jag tycker inte det är konstigt om man vill resa med en kaveri ibland, eller med familj. Lika bra vill jag ta hand om de relationerna som om vår. Det betyder väl inte att man gör fel eller att vi inte vill umgås? Vi har många gemensamma resplaner i vår framtid, men också några skilda. Han gillar inte solsemestrar och jag gör. Så hellre far jag själv med någon som också gillar det än tvingar han med. För nog måste man ju kunna göra som man vill fast man också är tillsammans? Hur tänker ni?

 

Skål för betald semester!


Btw. Det sugigaste med att bo i Åbo är nog resan till Vanda flygfält. Ca 2 h i buss före 3 h i flyg. #revenvärker 

 

 Vi hörs i Kroatien!

 

Sofia
Kommentarer (1)
Men jaaaa vilket bra inlägg!
Danielas Dagbok19.08.18 kl. 18:03
Taaack Daniela! :D
19.08.18 23:48

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer