Höga berg, torra vattenfall och konstiga klagomål

23.08.2018 kl. 20:32

Hello gang!

Förutom att jag verkar vara den enda bilchaffisen som blinkar i Kroatien, så går det fortfarande bra. Lite roadrage har jag utvecklat i mig själv, men inte mot andra förare, utan mot mig själv när det inte går som jag vill. Till exempel när det inte går att svänga bilen på en smal väg eller när vägen är full med sten och grus och är i 90 graders vinkel. Men idag har vi sett såna fina vyer, vinodlingar och ett torrt men ändå fint vattenfall(sgrop).

 

Men so far, no harm to us or the car! 

 

 

 

 

Igår skulle Martin Garrix spela här i Pula. Över 1100 personer hade satt pengar på en biljett och troligen rest hit just för den keikkan. Troligen blev det avbokat dagen innan och ingen Garrix kom. För oss har det ingen skillnad för vi skulle bara ha suttit utanför och druckit öl, men feelar för de andra som rest i onödan liksom. Sen ser man på hans instagram att han idag är på Ibiza och har de gött. Hoppas alla får tillbaka sina biljettpengar.

Det som jag inte förstår är när folk klagar och kräver pengarna tillbaks från hotellet de har bokat. Hotellet har väl inget att göra med att en dj avbokade sin spelning. De vet väl inte varför man kommer på semester. Men idag vid frukosten hörde man hur receptionen fick mail om krav på återbetalning. Sjukt. Samma som när folk klagar på att sanden är för sandig eller vädret var skit. Finns inga garantier och inte är det hotellets fel. Dock är det förstås undantag om det är hotellet som ordnar eventet. Men inte nu inte. I morgon är min sista dag som 28 åring och vår sista hela dag i Pula. Tänker spendera den i vågrätt läge vid vattnet, i skuggan, med en öl i handen. 

Gött. 

 


Vi hörs & cheerz!

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer