fem kiva saker denna måndag

10.09.2018 kl. 18:51

dagens soundtrack: jason mraz - let's see what the night can do


 

Tjenare måndag!

Mina måndagar brukar vara sega och suga pikulite, men kan säga att idag har varit en helt bra måndag! Visst, det var extra trögt i morse då det krävdes sju alarm före jag steg upp från sängen. MEN - efter det hade jag flyt på! Tänkte skriva ner fem saker jag gillat med idag som inte kanske händer precis varje dag eller vecka. 

 

1. Jag gick till jobbet på under 17 minuter (brukar dra ut till 18 ibland ;) och jag orkade till gymmet efter arbetsdagen. Det är inte alla måndagar det händer liksom. Brukar smidigt komma på en ursäkt att inte träna på en måndag. Trötthet, mens, glömde vattenflaskan på jobbet osv. Men jag for och jag hade ett bra träningspass tills batteriet i hörlurarna tog slut. Ah well, jag fortsatte och var riktigt svettig! NAJS!

2. Jag hade en personlig liten vinst på jobbet. Små små små "firsts" varje vecka och det blir såna otroligt stolta stunder. Såna vinster som man kanske bara blir stolt över i början av sin karriär. Auktoritetskänslor, respekt, ett barn som somnade utan destu mera problem som inte brukar somna med mig brevid osv. Little victories!

3. Jag har lyckas få tre avokadokärnor till fyra avokadoplantor! Ja, du läste rätt. Jag har magiska gröna fingrar som odlar en "two-in-one". Jag har två skilda kärnor där det växer normalt en planta per kärna, MEN jag har också en kärna där det är TWINS! Kalla mig professor Sprout. 

Vad jag sen ska göra med alla mina plantor är ett mysterium. 

 

 

4. Jag lyckades gå genom centrum UTAN att gå in i någon butik. Det är verkligen en sak värd att nämnas för det lyckas inte alla dagar. Brukar försöka gå runt centrum när jag går hem, inte via nåt café eller h&m, men när gymmet är precis i butikernas centrum blir det svårt att inte gå in via o bara titta med plånboken. Borde byta gym?

5. Det är ju podd-måndag! What's not to be happy about. Fresh out of the oven - Potterless, Skäringer & Mannheimer, Two Less Lonely Girls och The Overwhelmed Brain. Vissa kommer ut bara varannan vecka så gissa om jag är nöjder.Så ni når mig via whatsapp, hinner inte prata i telefon idag. Bye.

 


 

Hoppas ni andra ha haft en lika bra eller t.om. en BÄTTRE måndag! 

 

Cheerz. 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer