MY WKND in PICS

17.09.2018 kl. 17:45

Hejsan allihopa!

Helgen swisha förbi och det märks i kroppen. Jag är degigare än degigast idag, för åldern kommer inte ensam och om en kastar upp efter en svängig bilresa i mild krapula - så lär man må lite idag också. Hehe.

Anyway - jag har haft en så kul helg ute på Björkö med flickorna. Det har blivit en tradition att fira Sofies födelsedag tillsammans i skärin. Jag kunde inte vara med de första åren men nu har jag varit med, och det är kul. Speciellt nu när vi alla bor och jobbar på skilda håll efter vår examen. Två i Åbo, en i Borgå, en i Karis och en i Stockholm. Så dessa helger uppskattas! Förutom alla framtida bröllop osv. 

Fun fact - vi gick alla på samma klass i yrkeshögskolan och blev indelade i samma grupp de första veckorna i skolan för fyra år sedan. The rest is history, as they say! 

 

 

 

 

Vi anlände ganska tidigt till holmen och med det korkades de först ölen vid tolv. Vad jag tror så var 4/5 av oss semi-lulliga hela dagen och det var otroligt roligt. Det var allsång, öl-spel, djupa konversationer och mindre djupa konversationer. Allt det goda för en stughelg liksom + goer mat! 

 

 

Jag har nog haft tur i livet som har så många otroligt bra vänner i mitt liv. Från barndomen, från tonåren och från nu i vuxen ålder. Tack för att ni finns <3


När jag äntligen kom hem efter eftermiddagen from hell på Salos tågstation, beställde jag två pizzor. Erik kom hem till mig och vi kollade Netflix och käkade varsin pide. Visste ni att The Parent Trap finns där nu? Alltså barndomens bästa film. Dubbelt Lindsey Lohan, dubbelt så awesome. Plus till Erik som faktist verkade gilla den. Men WHO WOULD'NT?

Traditionenligt på Åbodagen som var igår, skjöts det fina raketer från Samppanlinna. Tyckte det var ett perfekt avslut på en fin helg tillsammans med många av mina favoritmänniskor! Sure, fyrverkerier kunde vara tystare men va fan - int kan man få allt i livet. 

Såklart tog jag massor med bilder, för såklart kommer folk att vilja se på dem bilderna i framtiden! 

 

 

 

Nu ser jag fram emot att får sova ikväll, för är så jäkla trött.

 

Tack och hej!

Cheerz

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer