TGIF + LITE KÄRLEK

05.10.2018 kl. 17:19

Idag var det exemplariskt väder påväg hem från jobbet. Solen sken och värmde mot ansiktet, himlen var blå och löven var som guld. Tammistusan man kunde ju inte annat än bli på gott humör! 

Har haft en bra vecka. Hektisk, men en bra en. Massor att göra och mycket människor omkring en. As I like it. 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Jobbet kan jag inte riktigt berätta om, har inte hänt något extra i världen jag reagerat på och mitt liv är ganska mellow. Har en sak som bubblar men det får jag inte berätta om före söndag. 

EN sak jag vill berätta om är extremt smörigt och extremt fint. Så på med halkskydden!

Som det flesta vet, är jag och har inte varit helt hundra med att ever skaffa barn. Inte varit ett stort behov för mig, och inte på min bucket list. 

Men som förväntat så ändras ju dessa känslor kanske lite när man träffar någon man verkligen älskar. Man fantiserar om framtiden och hur den skulle se ut - tillsammans. Vår framtid. 

Men på onsdag sa Erik en sak som jag aldrig trodde jag skulle få höra. 

Vi kommer nog att bli världens bästa familj. Flera eller bara vi två. 

Bara vi två. Alltså för er kanske det där bara låter som smör. Men för mig betyder det allting! Att det också kan vara ett alternativ. Det är en av det finaste sakerna han har sagt till mig. Like ever. Det kom så spontant och riktigt från hjärtat.

Jag vet ju att vi kommer bli de bästa föräldrarna om den dagen kommer, no doubt. Men det är inte ett måste. (förutom hundföräldrar. hehe)

Tänk. Trodde jag sku spricka av lycka pga. denna människa!

Denna genuina fina älskade människa.  

 

Det var det. Tack för mig, ha en bra helg!

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer