vaxpropp och OKTOBERFEST!

08.10.2018 kl. 19:43

Go' kväll!

Här sitter jag i soffan och lyssnar på regnet smattrande mot fönstret. Men hör bara med höger öra för mitt vänstra öra är semi-låst. Har varit så hela dagen efter att jag inte kunde mostå att topsa det igår. Nu är det propp och växlar mellan öppet och låst, som när man letar efter radiostation. Så kan det gå när man faller för temptation och världens bästa sensation!

Så om ni träffar mig i morgon och jag är extra högljudd, så hör jag bara ingenting. Borde kanske gå till läkare om det inte släpper, men hur nolot är inte det? 

"Eeh, jag kunde inte motstå att använda tops så nu är det stockat." - Fia 29 år. 


På tal om att vara högljudd - vilken helg det var! Så rolig!

 

 

Vi ordnande överraskningsfest för min kusin Robin som fyller 30 nu i oktober. Planerna gick från att åka på riktiga oktoberfesten i Tyskland, till att ordna en hemma hos brorsan i Karis istället. Bättre för allas plånböcker och på något vis tror jag det var roligre så här! Vi har som tradition att alla kusiner firar tillsammans när en fyller 30, och nu var det Robins tur. (nästa år är det min tur och jag är sist ut att fylla 30. Hehe.) Det har varit kryssningar, hemmafester och nu - Oktoberfest.

Vi åkte först till Påminne och åkte mäkiauto. Alltså bilar ner för skidbacken. Det var roligare än jag trodde, och jag blev inte sist! Nummer 11/12 och jag är stolt. Haha. Fart och höjder är inte min grej. Det var alla andras grej, typ. Märks vem som kollar på formula.. 

 

 

Efter det åkte vi hem till brorsans där vi redan färdigt hade dekorerat och handlat oktoberfest mat & dryck. Vi hade alla tema hattar som vi la på huvudet när Robin kom in och vi sa surpriiiiiise! Som tur blev han ordentligt överraskad och anade ingenting. 

 

Robin fick klä sig i ÄKTA tyska läderhosen. Det roliga var att han passa så bra i den utstyrlsen. Som om han var en äkta tysk joddlare. Sen fick han ett stort ölstop i handen och sen började festen! Erik hade sin egen speciella hatt på, som inte riktigt var oktoberfestlig - men den blinkade och var pink, så why not!

Vi åt bratwurst, potatissallad, sourkraut & kringlor. Efter några timmar togs karaoken fram och efter nån timmes sjungande gick hälften av gänget vidare ut och resten sa gonatt. Vi sa gonatt några timmar senare efter lite dans på Clubben. Vet inte när jag senast skulle ha varit där, men det var helt kul, såg några bekanta och många obekanta. Perus.

 

 

Alla tyckte det var en lyckad kväll, och Robin var jätte nöjd och glad. Så mission accomplished! Är fortfarande trött, men jätte tacksam över vilken bra familj jag har. Vi lyckades planera en fest över whatsapp! AHMAZING!

TACK <3


Nu ska jag fortsätta kolla på Kroppshets (svtplay) och sakta sjunka in i sov-mode. Som alla andra så rekommenderar jag att kolla på den. Mia Skäringer är nog fantastisk hon. Mer såna i världen! 

 

Ha det så bra

CHEERZ!

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer