varför jag inte kan kalla mig själv bloggare

13.10.2018 kl. 09:49

Hallå och trevlig lördag!

Vaknade redan 6 i morse av att alarmet ringde. PÅ EN LÖRDAG! Behövde fundera en lång stund om jag faktist ska på jobb eller om jag bara varit dum. Svar: dum!  Men känslan av att få radera alarmet och fortsätta sova - GULD. 

Jag läser inte så många bloggar, men har några favoriter, och alla är vädligt aktiva bloggare. Många av dom har bloggen som deltidsjobb så att säga. Arbetar kanske som författare, frilansare eller så studerar de, och har mer möjlighet till att publicera regelbundna och satsade inlägg. Så som jag gjorde när jag började. Studerande med dator access 24/7. Plus att alla bloggar har ett visst tema. Mode, lifestyle, mat & musik. Min? Themeless. 

Sen kom livet fast och heltidsjobbet. JAG HAR INGET VETTIGT ATT SKRIVA OM. Seriöst. Min hjärna är fylld av jobb, jobb och ja, kanske jobb. Så har insett nu det senaste året att jag inte är en bloggare, utan en halvdöv barnträdgårdslärare som skriver när jag är ledig. Vilket är aldrig. Typ helgen. Typ nu. 

Så jag tycker inte jag kan kalla mig själv en bloggare. För om man vill upprätthålla en blogg eller en hemsida så måste man lägga ganska mycket energi på det! Jag orkar just och just lägga energi på mig själv. HAH. 

Dessutom har jag märkt att jag hellre kollar på instagram än läser bloggar. Det är enklare, men på nåt sätt får man inte ut allting man tänker på under en bild. 

Just nu när jag skriver på datorn, märker jag hur mycket jag gillar att ventilera om mina tankar. Ljudet av tangenterna motiverar mig mer. Så kanske jag ska kalla min blogg en ventilationsplattform än en blogg. En fläkt. Ett filter. Kanske jag inte behöver definiera det. Instabloggare. Äh, screw labels. 

 

Vad tycker du? 

Läser du hellre en blogg eller föredrar du instagram?

VAD VILL DU LÄSA OM?

 

sofia
Kommentarer (2)
Alla dina åsiktsinlägg är bra och roliga och vettiga så jag läser gärna fler:)
Julia / Grön i Åbo13.10.18 kl. 10:38
DU E bra <3
13.10.18 15:21
Jag gillar Instagram. Det är lätt att skrolla. Sällan massa text. Bloggar känns det som om man måste ha massa tid för att läsa. Därför är det faktiskt endast din blogg som jag läser just nu regelbundet. Den ligger mig nära hjärtat. Den är ärlig, öppen, omväxlande, bra, rolig, intressant (Fast du kanske inte tycker att du har ngt att skriva om). Du skriver enkelt, lättsamt, man behöver inte mangla igenom en tung, icke lättläst text. Dina texter är såna man orkar läsa när som helst. Fast man skulle ligga halvdöd i sängen.. jag känner ofta igen mig i saker du skriver och känns som om jag själv sku ha kunna skrivit vissa texter. Förutom att jag aldrig sku kunna skriva lika bra.

Så då får aldrig sluta blogga, haha! Och inte heller instagramma! :D det är din sprudlande energiska finurliga GLADA ärliga spralliga Instagram man typ lever för :'D
Marika 13.10.18 kl. 14:34
Oj jestas. Vet int vad jag ska säga mer än tack TACK tack!!! Uppskattar varenda ord. <3
13.10.18 15:22

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer