about mens, framtidsvisioner och mitt första manus

25.10.2018 kl. 15:54

Hej på dig leverpastej!

Trevligt att vara kvinna hörni. Visade sig att min nedstämdhet och trötthet berodde på att min mens var på kommande. Ni vet den där AHA-stunden samma dag?

  • AAAAAH det var därför jag kände mig extra fet
  • AAAAAH det förklarar min huvudvärk!
  • AAAAAH sidu, därför köpte jag 1 kg choko igår
  • AAAAAH därför var jag irriterad på allt och alla i min omgivning!
  • AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH - undra på att jag tvivlar på allt jag gör i mitt liv, mer än vanligt!

Redan under första röda dagen märker jag iaf hur alla pre-mens symptom bara försvinner. Poof - I'M so amazing. POOF - städmani och energi för 100. Poof - haha, jag har inte hjärntumör, det var bara PMS-huvudvärk!

Andra kvinnor som kan skriva under detta?

Det jag också har märkt är att min pms har blivit värre med åldern. När jag var yngre hade jag mest lite värk i magen typ, men det var inget värre än det. Tyckte inte heller att mitt humör svängde mer än vanligt. Kunde inte förstå de tjejer som blev hemma på grund av mensvärk. Men alla är vi olika! Jag hade tur, I guess.

Men nu har jag ibland tre dagars huvudvärk från helvete, sån tusans magvärk och illamående. Ibland har jag inga syptom alls. Man kan ju iaf inte säga att ens liv är tråkigt och händelselöst.

Intressant denna kvinnokropp. 


ANYWHOOO,

Idag har jag suttit hela dagen i DataCity på workshop. Jag är som sagt ansvarig över den engelska verksamheten på mitt jobb, och håller engelska med femåringarna en gång i veckan (SÅ ROLIGT), och idag var det skolning där vi fick material och diskuterade olika teman osv. ALLT gick på finska. HAHA. 

Vi är den enda svenskspråkiga enheten som är med i projektet, så det är ju lite lustigt. Men, helt ok gick det! Dock har jag redan gjort allt material på egen hand som vi skulle göra där, men fick dela med mig av mina idéer och fick bekräftelse på att jag gjort helt rätt hela hösten. Det var ju iaf nåt!

Jag skulle kunna hålla engelska klubbar för barn på fritiden också. Lite som en miniclub en gång i veckan. Någon som vill investera i min klubb? Har också börjat min sidokarriär som barnboksförfattare. Har redan ett manus färdigt, som gick bra hem i min barngrupp.  Behöver dock bilder - för om det är en sak jag verkligen suger på, så är det att rita. Så om någon har tips på hur man skickar in manus utan bilder - och hur ett manus ska se ut för att vara proffsigt - hör av er! 

 

Det var min torsdagsuppdatering!

Hur har ni det?

 

CHEERZ!

 

sofia
Kommentarer (1)
Ladda ner ”clue” appen om du inte redan har den. Den e helt awesome för att kartlägga mens och pms osv så man vet exakt när dom e på kommande
Anonymous25.10.18 kl. 18:44
Jag har flow appen, men med pstav som gör mensen ganska oregelbunden, är det svårt att lita på appen. Men tack för tips! :D
25.10.18 18:49

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer