MY FAVORITE THINGS

08.11.2018 kl. 18:34

Vilken dag. Vilken vecka! Vädret har varit uselt med duggregn varje dag, och det fastnar mat i min ena tand hela tiden. MEN - min vecka började så tusans bra med Ted&Kajs livepodd på skärgårdsbaren - så det känns ju bra ändå. Var nog ett privilegie att få sitta och lyssna när de läste ur orginalmanuset för Mumin Visar Allt. Helt sjukt roligt! AAH THE MEMORIES!

Så tack X3M morgon för att jag fick vinna biljetter och tack Ted & Kaj!

 


Årstiderna förändras och så gör jag med. Jag är som sagt en periodare när det gäller mina intressen för allting. Mat, musik, film och hobbyer. Så tänkte ta upp vilka nya intressen och likes jag nu har!

 

Raindrops on roses and whiskers on kittens
Bright copper kettles and warm woolen mittens
Brown paper packages tied up with strings
These are a few of my favorite things...

 

Ariana Grande. Har inte tidigare fäst så mycket uppmärksamhet på henne, för hon har mest varit störande, men eftersom hon förlovade sig med Pete från Saturday Night Live (som är ett av mina favvo program), så började jag lyssna mer på hennes musik. Hon är nog ganska cool måste jag säga, med tanke på allt skit hon nyligen varit med om! Ariana har en jädrans bra röst och bra låtar, iaf på hennes nya album. Fortfarande stör jag mig lite på hennes käk-darrningar när hon vailar på, men det hör väl en diva ttill I guess. Vibbrrrato.

Låttips: thank you, next., sweetner & breathin'

 

FRIENDS. Inget nytt intresse, men ett återkommande intresse. Finns inget annat tv-program som Friends. Man får en feel good känsla. Man relaterar och kan slappna av med Friends. Det är att komma hem. Det är den BÄSTA TV-SERIEN som finns! Såg slut alla säsonger på våren, och nu är jag tillbax igen. Alla väger leder till Friends. They'll be there for me, så att säga. 

 

Chai Latte. Värmande, hjärtegott och ack så juligt. Det är steget bättre än pumpkin spice latte. Perfekt i höstrusket när man vill ha nåt extra. Liksom. 

 

Mark & Jonas podcast. Gillar man Mark Levengood så gillar man podden med Mark och hans partner Jonas Gardell. Marks muminstämma gör en lugn och tillfreds med livet. Jonas öppenhet och lite rastlöshet tar en tillbaka till verkligheten. Om man ska jämföra så är jag Jonas i mitt förhållande och Erik är Mark. HAHA. 

 

Hundvalpar. Jag är så jävla vaplsjuk nu att det är ingen ordning. Min kompis Ia stack iväg som volontär till Aruba och arbetar med hemlösa hundar & katter på ett djurskyddshem och jag vill adoptera alla hundar. Men ärligt så har jag inte samvete att ha en hund när jag aldrig är hemma. MEN kanske jag skulle vara hemma mera då?

 

Mina arbetskompisar. Att få dessa tre kollegor som första riktiga kollegor var nog att dra lottovinsten. Så glad att mitt kontrakt bli förlängt i morgon och jag får fortsätta <3

 

Polkadot jumpsuit. Drömmer om en polkadot svart vit jumpsuit från MANGO som är SLUTSÅLD. Tur så är den slutsåld då har jag shopstop. Men jag drömmer om den på natten. På dagen. I duschen. Påväg till jobbet. Hem från jobbet. Just nu.. Allt är @Yayanaomis fel. (länk)

 

...When the dog bites
When the bee stings
When I'm feeling sad
I simply remember my favorite things
And then I don't feel so bad


 

En till av mina favoritgrejjer är nog mitt nyklippta korta hår! HAHA, fick in det hit också! Känns så lätt och fräääscht.

 

Ha en awesome bra kväll allihopa! Det ska jag ha - med FRIENDS och snacks! I morgon är det fredag och Erik kommer hem från Norge, då ska vi korka skumppan och fira mitt förlängda arbetskontrakt!

Vilka är dina favorit saker?

 

CHEEEEERZ!

 

Sofia
Kommentarer (1)
Har tappat räkningen på hur många ggr jag sett igenom frendit. Får aldrig nog!
Marika08.11.18 kl. 18:43

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer