what do you meme?

12.11.2018 kl. 17:10

Tjolahopp!

 

Hur har er helg varit? Det är nog så jäkla skönt med lediga helger alltså. Man får så mycket gjort men ingen press på att göra någonting. 

Fredagen var en dag som bara gav. Först fick jag höra att Backstreet Boys kommer på europaturné och gör en konsert i Helsingfors nästa sommar - YES! Sedan kom Erik hem från Norge och hade med sig ett paket norsk brunost. - YEES! Sen beställde vi pizza och kollade The Office hela kvällen, typ. - YEEES! Det var en riktigt bra fredag alltså. Enda som fattades var eurojackpotvinsten.

 

 

På lördagen, trots regnet och lite mjeh av mig, så gick vi på en skogslänk. Tur så slutade regna när vi gick så det var helt skönt ändå. Alltså jag älskar att röra på mig - men ibland är det bara så tusans svårt att lyfta rumpan från soffan när vädret är lite sämre ute! Mycket skönare att kolla på tv och äta min vikt av brunost liksom.

Men fint var det och så värt det! 

Man behöver tydligen inte åka så långt utanför Åbo för att se fina vyer. Nästan som Skottska highlands - väder o allt!

 

På kvällen kom Erik, min kusin och min kusins sambo hem till mig för en spel, vin och ostkväll! Det är ganska najs att ha en släkting i samma stad då resten bor långt ifrån. Vi började med What Do You Meme? som är ungefär som Cards Against Humanity men man ska lägga ett passande citat till en meme-bild. Det är skitroligt när man är fler, och speciellt när man älskar memes. Rekommenderar! Det som stör mig är att alla citat är typ amerikansk slang. Så om man inte vet vad "lit", "cuz", "fam", "when ur", "yo girl" osv, så kan man va ganska lost. Tur så är man så hip and happening att man vet.

 

 

 

Det blev som tur ingen utgång, fast det kom som förslag (av mig..hehe). Måste spara mig till denna fredag då vi har julfest med jobbgänget! Awesome, som jag har väntat på den festen. Har snart jobbat ett år där och ha lärt känna mina kollegor - så det ska bli kul att fara ut och äta me shacki!

Söndagen gick till att ligga i sängen och kolla tv hela dagen. Det var SKÖNT. Inte så produktiv, om man inte räknar att kolla på kultfilmer som Jurassic Park! Har aldrig sett igenom dom filmerna så bestämde oss att börja med första igår. Knyckte mig så helsike men hade inga mardrömmar, så there's that!

 

 

Det var min helg! En rätt så trevlig en. 

Idag hade vi fotografering på jobbet. Tur så är det bara en dag i året. LOL. 

 

Må er vecka bli bra och fullt av tsärlek!

 

CHEERZ!

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer