OJ SE DET SNÖAR!

26.11.2018 kl. 18:17

Snö! Det har kommit snö till Åbo! Oj den glädjen jag kände i magen när jag steg ut på trappan i morse. Allt var ljusare och friskare. I vanlig ordning var det trafikkaos, men det störde inte mig för jag promenerade smidigt förbi med julsånger i öronen. 

Det var inte mycket snö, täckte just och just marken. Men det var vitt puder. Vitt, ljust puder som knastrade under skorna. Det var vinter. Äntligen lite vinter!

"Det har snööööat Sofia" var en gemensam replik från många små munnar då jag kom på jobb. Barnen kände nog samma glädje i magen som jag. Som tur var så snöade det ännu mer under hela lunchstunden och vilostunden så det var ännu vitare på eftermiddagen då vi gick ut! SE DE SNÖAR LIKSOM! 

Jag är nog en säsongsmänniska. Jag uppskattar alla årstider. Speciellt då det skiftar och man ser tydligt när det byter till vinter, vår, sommar och höst. Sen då det blir till överdrift som årets heta sommar med 40 grader eller varma vintrar utan snö - då blir jag lite irriterad. 

Troligen kommer snön att smälta inom kort. Men den känslan jag kände i morse var ren glädje och det gjorde min dag så mycket bättre trots sjuk visdomstand och huvudvärk. 

 

Hoppas ni haft en trevlig måndag!

Nu ska jag mentalt förbereda mig för vad som kan bli en tandutdragning i morgon. 

Help.

me.

 

 

 

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com