ETT ÅR EFTER

29.11.2018 kl. 19:07

Ojsan, väldigt många som klicka in sig på the boyfriend tag inlägget med Erik! Coolt! Najs! Kanske han i framtiden kan hälsa på då och då, för han är nog en intressant typ. 

Idag är det glöggrundan i Åbo och det fick mig att tänka på hur mycket som har hänt på ett år liksom.

M A S S O R!

Förra året den här tiden hade vi lagt in ansökan om betyget i skolan. Vi var i princip klara socionomer. Jag skulle börja jobba som barnträdgårdslärare på min nuvarande plats inom ett par dagar. Mitt studerande liv var påväg att ta slut. Nästan alla mina nära och kära vänner var sakta påväg bort från Åbo. Det var en glad men också samtidigt en sorglig tid.

Glöggrundan representerade liksom "the end of an era". Ett avslut på en otroligt givande & rolig del av mitt liv, so far. Alla upplevelser man varit med om, alla vänner man lärt känna och alla hjärtklappningar man fått av skolstress..(som egentligen känns löjliga nu med tanke på den stress jag nu känner ibland  - borde ha uppskattat den andra stressen.Tog den för givet. detta blev en lång parentes. but you get the point) 

Nu känns allt så långt ifrån, trots att det bara gått ett fjuttigt år. Har jag verkligen bott fyra år i Åbo? Har jag verkligen redan jobbat ett helt år? Ska det verkligen gå så här fort? Alla äldre än mig säger ju att åren går i snabb takt. Men har inte riktigt trott på dem. Pfft har jag tänkt. Men nu hänger jag inte riktigt med. Veckorna bara glider förbi. 

För ett år sedan gick vi på stan i våra halare och samlade stämplar och drack glögg. Idag la jag mig på soffan kl 17 och önskade klockan var 21 så jag kunde gå och lägga mig. HAHA. Men helt okej så.

Oh how the times have changed, and when I think about it..I couldn't be happier.

Men vi har nog bara paus i år med glöggrundan. Nästa år måste jag och Petra göra en sista glöggrunda - som trettioåringar. Hehe.

 

CheerZ

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer