måndagsglädje är

03.12.2018 kl. 18:35

..är en bukett med eukalyptuskvistar. Köpte hem från Granit idag, bara för att. Nu doftar det fräscht i mitt badrum och resten av lägenheten. Inte för att det annars luktar illa, men sådär, spa-fräscht. 

 

..julbelysning! Jag har två arbetsvägar. Går jag hem direkt från jobbet är det mörkt och lite dystert, men går jag in via stan (wich is dangeous för plånboken) så går jag rakt över universitetsgatan och gågatan till "torget" - och längs med JULBELYSNINGEN! I love it. Plus att det snöade när jag gick hem idag. Perffff xmas feels.

 

..lättlagad middag en måndag eftermiddag. Köpte ett paket kycklig, grönsaker, couscous och spenat. Ångade, stekte och blandade. Fy fan va gött och det gick fort!

 

..ensam egen fiausterchill tid. Första dagen på veckan är en lite tröttare & öronen bedövade från jobbet - så det är perfekt läge för att bara ta det lugnt. Lugna stunder för mig själv. Idag har jag lagat mat samtidigt som jag lyssnat på poddar, vikt in ren tvätt, bloggat. Nu ska jag byta till MYSKLÄDER och bara läsa Michelle Obamas biografi Becoming eller/och kolla Friends. Liksom. CHILLA.

 

..min familj. My family. Spenderade helgen hemma i Ekenäs och nu är mitt hjärta fyllt igen efter en lång tid utan dem. Ju äldre jag blir, destu mer saknad känner jag efter mina människor. Inte sådär att "jag måste flytta hemåt och bo breve dem". Utan mera, Åbo är trevligt - flytta hit! Tur så är jag påväg hem 3/4 helger i december så lär ha överdos nästa år. 

 

 

 

HOPPAS NI HAFT EN BRA MÅNDAG!

 

CHEERZ.

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com