ibland måste man ha tråkigt för att veta när man har roligt

12.12.2018 kl. 19:30

Känner en viss hat-kärlek för det uttrycket. Jag fick alltid höra det som liten och tyckte det var det löjligaste jag hört. Det är ju roligt att ha roligt - så varför sku man inte vilja ha det hela tiden? Fullt ös medvetslös!

Ju äldre man blir, ju mer förstår man vad det innebär, och ju mer använder jag det själv. Sju-åriga Fia skulle kasta sand på vuxna Fia just nu.

Men tammifan nog är det ett bra uttryck. Alfons Åbergs mommo hade nog bra saker att säga. 

För nog är det ju roligare att göra något roligt - om man har haft lite chill och tråkigt före. Och tråkigt betyder ju inte att man har tråkigt - det betyder att man har en helt vanlig vardag, något jag varit livrädd för. Har på senaste insett att man njuter mer av en planerad resa, semester, en middag, en fest, en lugn helg - vilka som helst planer, om man har lite tråkigt emellan åt. 

Det är ingen vits att pusha sig själv bara för att man tror det är vad man borde göra. 

Jag är fortfarande jag. Jag får impulser av att JAG MÅSTE GÖRA NÅGOT. Jag uppskattar fart & fläng och älskar att socialisera mig. Men jag har lärt mig att ta det lugnt mellan varven och bara vara. 

 

Har jag mognat? Har jag blivit äldre? IS THIS ADULTHOOD?

 

Help me. 

I'm might be growing up.

 

 

 

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer