NU ÄR DET JUL!

22.12.2018 kl. 11:17

Nu är det julledigt! 

Nio dagar ledigt framför mig - BETALD ledighet - och jag är så psyched! Nu har jag liksom jobbat tillräckligt länge så jag kan ha semester på mellandagarna. Jag har t.om börjat behöva gå på toa mitt i natten. Trettio närmar sig med stormsteg..

Anyway, känner hur stressen från höstterminen släpper och flunssan kryper på. Men det gör ingenting - för jag ska snart packa iväg mig hemåt mot Ekenäs och hem till familjen. 

Jag blir aldrig förvånad över att bli sjuk när ledigheten kommer. Det känns mer som en belöning - man har jobbat hårt och effektivt och nu äntligen slappnar man av. Alla bobbor som har hålligt sig undan så man inte i misstag behöver vara borta från jobbet. Samarbete!

Igår firade jag och Erik julafton tillsammans då vi åker till varsin hemby idag. Vi är otroligt familjekära båda två så vi kommer nog att fira isär tills vi ordnar egen julafton i ett framtida gemensamt hem, typ. 

Det är vår andra jul tillsammans och i år känns det svårare att fira utan honom. Mest för den skullen att man vill fira med de man älskar, och han hör ju till den kategorin. Men such is life! 

När är det man ska börja fira jul tillsammans och hur i hela världen ska man komma överens vem som först ska överge sin familj på julafton? Kanske vi måste fira stort med alla under samma tak. He he he he...


Nu ska jag aktivera mig, tåget åker om 2,5 h mot Raseborg och mamma! Ser framemot mys, spel, snökrig och varm glögg. 

 

Vi hörs!

CheerZ. 

 

 

 

 

sofia
Kommentarer (2)
Vi kör ungefär vartannat år julafton med våra familjer. Men nästan alltid firar vi sen ändå jul en annan dag med andra familjen, så det känns bra! I år firar vi med min mans familj på julafton, men sen juldagen firar vi med min familj igen och blir dessutom där övernatten. Känns bra så ????
Marika 22.12.18 kl. 13:25
Ja, det känns inte alltid lätt o rätt innan man hittar sitt system. Det som "krånglar" till det ännu till är att Basti jobbar varannan jul (i princip.. så det är hans familj, min familj, vi å vår familj, han jobbar, våra barn är varannan julafton borta hos den andra föräldern.. funderar allvarligt på att fösa ihop alla under samma tak åtminstone varannan jul då vi har alla barn samlade.. (med pojkarnas pappa var det jag som fick ta första steget o ge upp min jul hos min familj..)
Marika23.12.18 kl. 19:20

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer