NEW YEAR, SAME OLD tired WEIRDO

06.01.2019 kl. 17:49

Nej men hejsan allihopa! 

Hoppas 2019 har börjat så som ni önskat, och om inte - så finns det 359 dagar kvar att ändra på det. 

Är det bara jag, eller känns detta nyår som ingenting speciellt alls? Liksom det brukar kännas någonstans att ett nytt år har börjat. En fresh start. Ett blankt papper. Ett jävlar anamma nu kör vi! Alltså jag är inte apatisk över det nya året, är väldigt excited! Men fick inte den där nytt år, ny jag känslan som man brukar. Kanske för att det var en måndag. Vem orkar fira stort på en måndag? Ugh. 

Anyway, den där känslan. Är det månne för att jag inte kräver en extrem förändring? Jag är somewhat nöjd med vad som är och fortsätter gärna på samma sätt - med ett öppet sinne för nya saker och äventyr - men jag har inte ett stort behov av det? 

Känns konstigt. Kanske jag bara var otroligt trött. Heh. 

Men har haft en superbra vecka. Har jobbat, ätit god middag med en ny vän (shoutout Jemina!) på Hügge, spelat massor av spel..och det största är nog att jag och Erik har beställt vår första gemensamma möbel - en säng! OMG. WHAAT.

Gårdagen gick till att provligga (höhö) säkert tusentals sängar, men vi fann en vinnare i Masku och den kommer i februari! Den får lov att bo hos Erik tills vi flyttar till vår lägenhet som vi inte har än. Men en sak att checka från vad vi måste skaffa - listan!

Side note question: Är det vid trettio man blir mer excited över prylar - eller är det bara för att det är när vi köper tillsammans? Tror jag skulle kakka ner mig av lycka när vi beställde Riedel vinglas - och nu när vi beställde vår säng kändes det som om vi borde korka skumppan. Vem gör så? Is this adulthood - or is this weird?

Who am I?

What is this?

 


 

 

HAHA, skämt åsido. Det känns bra och spänannde. 

Tänker dock avrunda detta flummiga söndagsinlägg här och ska fortsätta städa, som jag har gjort nu i 4 timmar, varvat med WordFeud och snacks.

För om man inte börjar det nya året med en ren lägenhet, är hela året skitigt. Typ. 

 

CHEERZ!

Sofia
Kommentarer (1)
Tror det kan ha med åldern att göra.. 1 år ifrån 30 o jag blir jännä när vi står o tittar på ny stekpanna... Så var det inte för 10 år sedan.
Marika06.01.19 kl. 20:09

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com