fredagsfeelis

11.01.2019 kl. 16:51

Hejsan hoppsan fallerallera, när fredan kommer ska varenda kotte vara glad!

Snoret rinner från näsan, huvudet är tungt och kroppen är trött. Vet ni vad det är tecken på? Att det händer något kul på veckoslutet! Jajjamen, som smör smälter i solsken är det lika sant att jag ska på trettioårsfest på lördag och jag är så täppt att jag vaknade till när jag bokstavligen snarkade in i Eriks öra inatt. 

Slår aldrig liksom fel. Åter igen en utomordenlig arbetstagare. Jag har liksom inte varit tillräckligt sjuk för att vara borta från jobbet, enligt min egen standard, utan sådär semi-flunssig så man överlevde dagen men är som en våt trasa på kvällen. En snorvåt trasa. 

Men nu är fredagen här och det känns lite bättre redan, och jag hoppas det är ännu bättre i morgon! För då är det dags för 30+30 års fest hemma i Ekenäs! Nu börjar alla jämnåriga fylla trettio och detta år kommer vara en enda stor jäkla fest. Hur coolt är inte det? Sista hopen av åttitalister stiger över från tjugonånting till t r e t t i o. Moin. 

På tal om det, så tänker jag skriva ett inlägg med titeln 30 före 30 - ett inlägg om vad många olika säger att man ska ha upplevt innan man når 30, och vad jag har lyckats kruxa av redan samt vad jag har kvar. Jag har än så länge inga känningar av en kris, tror jag hade den vid 26. Så hoppas det håller i sig.

Det är ändå ganska roligt att läsa alla listor som finns online och vad man BORDE ha gjort, som om orken och glädjen för livet tar slut efter 30. Jag har även egna punkter jag tycker jag borde göra före jag fyller..som att gå på vinprovning eller lära mig att sy en knapp..(I know, jag har påriktigt tummen mitt i handen med handarbete). 

 

 

Har du en bucket list tills före du fyller jämnt?

Kommentera gärna innan söndag och tipsa mig om vad jag MÅSTE hinna med före den tjugfemte augusti!

Tänker också ha ett inlägg om mitt badrumsskåp snart, för det ville många läsa om. Vem sku nu inte? 

 

Ha en trevlig helg alla!

CHEERZ! <3

 

sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer