Filosofia rekommenderar: ENGELSKA PODDAR!

28.01.2019 kl. 17:28

Halloj allihopa och happy monday!

Var ett tag sedan jag listade mina favvo-poddar - så här kommer några nya rekommendationer! Jag lyssnar allt som allt på 11 poddar, hehe. Tidigare har jag rekommenderat Skäringer & Mannheimer, Mark & Jonas, From The Heart - Conversations with Yoga Girl, Guys We F*cked och såklart Potterless! Här kommer fem engelska favvisar:

 

  • Conan O'Brien Needs a Friend

 

 

Jag har alltid älskat Conan O'Brien. Han är en av mina favorit komikers och tv-hosts - och nu har han en PODCAST! Han påstår att de enda vännerna han har är hans anställda, så nu försöker hitta han vänner i kändisar som besökt hans tv-show. Hittills har han snackat med bl.a Dax Shepard, Kristen Bell, Adam Sandler & Dana Carvey. Jätte roliga avsnitt & reklampauser. Hehe

 

  • Armchair Expert with Dax Shepard

 

 

På tal om snö, snögubbar, Frozen och om Kristen Bell - så har hennes man Dax en podd! Han, så som Conan, intervjuar en massa intressant folk. Allt från kändsiar till författare. Ett stort plus är att även han har skitbra humor. 

 

  • The Overwhelmed Brain

 

 

Det är en podd av min nya guru Paul Colaianni (life and empowerment coach) för people like me - överanalyserare och overthinkers. Oftast handlar det om relationer av alla det slag - och hur man kunde tänka annorlunda vid vissa situationer och med vissa personer. Hur man kan nå sitt max potential osv. Den är super bra och jag kan lätt med handen på hjärtat säga att den har hjälpt mig tänka till många gånger! 

 

  • Two Less Lonely Girls

 

 

En oironisk podcast om Justin Beiber och allmänt om kändisskap. Den är hostad av komikerna Corinne Fisher (från podden Guys We F*cked) och Rosebud Baker som helt klart älskar JB. Jag erkänna att jag inte är ett stort JB fan, men det gör ingenting för de pratar ändå främst om kändisskap överlag och problem i Hollywood, då och då kanske de snackar om Justin Beiber och vad han sysslar med, men det är inte enbart om han. Humoristisk, lite konstig och bra halvtimmes podd!

 

  • The Only Child with Arielle Vanderberg

 

 

Jag har följt Arielle på Instagram (klick) i evigheter, så blev skitglad över att hon nyligen startat en podd! Hon är så tusans rolig och har så bra videon på både Vine och Instagram - så visste att detta sku bli hyvvens! Hon, som de flesta i min  poddlista, gästas av hennes kändisvänner och snackar med dem om lifvet och sånt. Jätte intressant, humoristisk och personlig. YESSS! 

 


 

Det var mina nyaste podd rekommendationer! Jag ökar min poddlista ganska ofta, och snart är jag väl uppe i 20 poddar i veckan. Men vad är bättre än det - då jag går överallt!

 

Ha en bra kväll!

CHEEERZ!

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer