Hoppas det värsta är över nu

05.02.2019 kl. 19:22

Nu kan jag andas igen. 

Fy fan vilken jobbig och obehaglig helg. Att få ett samtal på fredag eftermiddag om att ens pappa är påväg med ambulans till sjukhus och är allvarligt sjuk - och att först på distans följa med hans tillstånd som går ner, upp, ner, ner, väldigt mycket NER..och upp igen. Att knycka sig för varje telefonsamtal. Förväntar sig det värsta. Men hoppas på det bästa. Att få ett sånt samtal..det är det värsta jag har varit med om. 

Som ett jävla slag i magen.

Plötsligt känns allt annat i ens liv obetydligt. Vem bryr sig om helgplaner, jobb eller något i sitt eget liv? Vad är viktigare än ens näras välmående? INGENTING.

Har aldrig känt mig så förstörd, hjälplös och rädd förut. Rädslan att förlora en av de viktigaste personerna i mitt liv. Vad vore jag utan honom? Alla tankar som svävar omkring i huvudet som man aldrig ens i misstag har tänkt. Vad om..? 

Varför säger ingen vad som händer? Varför gör dom ingenting? Varför har han ont? Varför si, varför så? 


Men nu kan jag andas igen - min familj kan andas igen. Läget är stabilt och det som var sönder är fixat. Den största oron har släppt, men kommer inte att helt att släppas före han tryggt fått komma hem.

Igen kan jag skatta mig lycklig över det otroligt stora skyddsnätet av människor vi har. Människor behöver människor - och jag är tacksam över varenda en av våra.

 

Marre. Stålmannen. Usch vad du skräms. Men nu måste det bara bli bra.

 

 

happy thoughts. only happy thoughts.

 

 

sofia
Kommentarer (3)
Stor stor kram ♡
Marika05.02.19 kl. 20:28
Kram ❤
05.02.19 21:05
Fint skrivet! Just så är det och man blir påmind om det viktiga i livet när sånt här händer. Tack för att du också underrättade mig om vad som var på gång. Marre är viktig. ❤
Kram,
Fia
Fia05.02.19 kl. 20:34
Kram ❤❤❤
05.02.19 21:06
Kram Fia
Silje05.02.19 kl. 20:47
Kram ❤????
05.02.19 21:06

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com