en torsdags update

07.02.2019 kl. 14:45

Hej!

Tacka vet jag mitt jobb. För det är så mycket att göra att man lite glömmer bort sådant som händer i ens privatliv. Inte glömmer bort helt, men man har så mycket annat att tänka på så man blir sådär hälsosamt distraherad..så att säga. 

Min pappa är fortfarande stabil och kvar på sjukhuset, men det är nog tufft. Tur så är det  vettiga proffs som tar hand om honom! Det enda minuset jag skulle ge för vården är att de är skitdåliga på att meddela anhöriga om vad som pågår. Skulle inte mamma ha ringt dit själv, skulle vi aldrig få någon information. Jag förstår då det inte är så kritiskt och patientens mående är bra och stabilt, men då det sker stora förändringar och patienten flyttas till intensiven - då skulle de har kunnat ringa liksom. Men det är nog det enda minuset, för nog har vi tur att få bra vård i detta land. 

Så jag känner mig ganska bra nu. Kan återgå till mitt eget liv och försöker ta tag i det lite i taget. Sånt som hygienvård (alltså nog är jag fräsch, men inte nu ska vi smörja in oljor efter duschen och sen ska vi lacka naglarna och sen ska vi sminka oss fin för jobbet fräsch), städa lägenheten, catcha upp med kompisar och att äta hälsosamt. Hehe.

Hade tidig morgon idag och slutade redan efter två, så sitter nu hemma och äter mellanmål. Snart kommer Ia hit, ska på en lägenhetsvisning för hennes del - och sen ska jag och Erik på vår första visning! 

En trea med öppet kök, snygga golv och balkong. Enda minuset är att badrummet är litet och lite sådär mjeh, men man vet inte före man sett det live! Håll tummarna att de i smyg har remppa den så är den nästan perfekt! 

 


Så här va en liten update på min dag!

Hade mina avokado örhängen på idag, så nu kommer åtminstone elva av Åbos barn kräva avokado till mat hemma. Hehe. 

Hur har ni de? 

Berätta en rolig historia.!

 

Sofia
Kommentarer (1)
Såg nu att det har kommit upp en trea i huset bredvid mig på Brunnsgatan 8. Den var ganska dyr, men stor och på högsta våningen! Inga bilder dock... men kanske den e fin ändå :) hoppas ni hittar nån snart!
Jarina07.02.19 kl. 17:07
Jo jag såg de! Sku gärna titta på den :) får se hur dagens visning är. :) Tack!
07.02.19 17:11

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com

 


 

 

 

 

Senaste kommentarer