brainfreeze

10.02.2019 kl. 16:27

 


"Dina läsare har inte hört något av dig på ett tag. Skriv ett inlägg!"

Okej, nå vad ska jag skriva om? Min stackars pappa som fortfarande är på sjukhus? Om mig själv och mina känslor som är all over the place? Om vädret som rent utsagt är värdelöst?

Jag vet inte vad jag ska säga eller göra nu. Sitter och sneglar på telefonen varannan sekund. Ifall det ringer igen. Senast var det otroligt goda nyheter så nu är jag bara beredd på att det åter igen ska vända. Hoppas ju såklart INTE på ett sådant samtal, men efter denna horror vecka så vet man aldrig.

Försöker göra vanliga saker som att fara på kaffe med min kusin, laga mat för veckan, analysera mitt förhållande osv. Det där vanliga! Men det är svårt att urskilja vad jag känner och vad som orsakar det. Är på gränsen till att gråta hela tiden. Kanske jag bara är trött.

I am a emotional wreck så att säga. 

Detta är inte riktigt den typen av inlägg jag brukar skriva, för vanligtvis är jag glad och somewhat positiv. Kände bara att jag behöver skriva av mig. Det är svårt att vara positiv om man inte har något att dra det från. Men åter igen ser läget ljusare ut - och hoppas fan det hålls så. 

 

Det är en ny dag i morgon - och en vecka fyllt av roligheter. Vi ska på en till lägenhetsvisning - och på lördag är det tjugofemårsfest i Hangö med HARRY POTTER tema! Vad är nu bättre än det?

Onwards and upwards right?

Djupt andetag.

 

KRAM.

 

 

 

sofia
Kommentarer (2)
kram!!
Danielas Dagbok10.02.19 kl. 19:43
Tack och kram <3
10.02.19 21:44
Inte konstigt om du är lite uppochner just nu! Helt naturligt. Hoppas det går mot det bättre, också för Marre!
Kram
Fia12.02.19 kl. 21:45

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com