Stuff jag är tacksam för!

15.02.2019 kl. 15:55

HEJ FREDAG!

 

Idag är en bra dag, igår var en bra dag - och i morgon kommer bli en bra dag! Varför, frågar du? Nåmen för att det bara är så! Har så tusans mycket att vara tacksam för. Så tänkte köra ett STUFF JAG ÄR TACKSAM FÖR inlägg idag! Om ni minns mina thank you notes, så detta är samma - meeen på svenska! Here we go:

 

Tack...PAPPA Marre. För att han orkat kämpa i två veckor på sjukhus (!!) och är idag äntligen påväg hem till mamma. Egentligen skulle han få fara hem på onsdagen, men vem har nu bråttom. Är så lättad och tacksam för att det gick så bra till slut. 

 

Tack...Slask! Visst är det vått, halt och sliskigt - men det håller mina muskler spända när jag går och därmed hålls de aktiva! Har nästan träningsvärk på kvällarna även om jag inte gymmat! Värt lite våta kängor, sjukt knä och irriterat humör. För reven blir ju lite tightare! 

 

Tack...Alla hjärtans dag i Finland. För att man inte behöver ha en partner på "Valentine's day" för att kunna fira. Vi kallar det vändagen i detta land, och man kan välja precis hur man vill fira. Vändagen, galentine's day, valentine's day..alla hjärtans dag..whatever! När jag var singel, firade jag hardcore "I am an independent women and I have amazing friends and I don't need no man to buy me flowers"-day (fast who are we kidding, nästan alla vill ha en special someone att fira med fast man inte erkänner det högt) - och nu med Erik så firar vi lite sådär passligt krusimantiskt. I år gav vi både blommor och kort till varandra, han baka chocolate chips cookies till mig och vi var lite mer smöriga, men inget extremt. Liksom either or! Men jag gillar att fira saker. Så jag firar allt!

 

Tack..Ägg! För att det är en sån bra råvara som man kan seriöst använda till allting. Morgonmål, lunch, middag & kvällsmål! Kluvna hårtoppar? Lägg lite äggvita i som hårmask! Mer protein i morogngröten? Smäll i ett ägg! Arg på någon? Kasta ett ägg! Tävlingsinriktad? Ha ägg på sked stafett! The options are unlimited. Jag äter minst två ägg per dag. Liksom, it is EGGcelent. 

 

Tack...försäljare i butiker. Även om jag alltid har hörlurar på när jag är i butiker och helt klart inte behöver hjälp, så är ni ändå så envisa och pratar med mig trots att jag helt klart inte hör er eller vill prata med er. Det kallas DEDICATION och jag uppskattar det. Job done right. 

 

Tack...Bank appen. Känner mig tacksam för att min bank applikation på telefonen ibland har störningar så jag inte kan kolla hur mycket pengar jag har på bankkkortet. Det gör att jag ibland inte vågar swipea mitt kort - och det hindrar mig från att köpa onödiga saker! Som i förrgår. Lämnade snällt min handlarkass hos försäljaren då jag inte kunde betala, för appen funka inte, och kunde inte flytta pengar till kortet. TACK för den besparingen. TUSANS mycke tack. 


Det var några saker jag är tacksam för denna fredag. Är även tacksam för fredagsöl, min hälsa, kaffe, mina kollegor, min Erik osv. 

Vad är ni tacksamma för denna vecka?

 

 

 

CHEEEERZ!

sofia
Kommentarer (2)
Jag är tacksam för 1) att jag lyckades göra ett så bra intryck av mig själv o orkat jobba så hårt för att få denna chans till en fast tjänst.. 2) glad för att jag har en chef som förstår att man med 3 ungar ibland hamnar vara hemma med sjuka barn och hon blir inte arg! Har erfarenhet av att få skäll varje gång någon av ungarna var sjuka.. not sooo fin! 3) happy happy happy att jag kan träna igen.. 4) måste oxå säga ägg.. räddar mig många ggr denna vecka då jag behövt ha med egen lunch o inte kommit ihåg det eller hunnit fixa 5) bra musik som får en på gott humör 6) fåglar som kvittrar = våren kommer :D
Marika15.02.19 kl. 22:04
Fun *
Marika15.02.19 kl. 22:04

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com