Lägenhet? CHECK!

18.02.2019 kl. 17:54

VI HAR BLIVIT MED LÄGENHET!

Idag blev det officiellt, för idag skrev vi på hyreskontraktet, men egentligen har vi vetat att vi fått lägenhet sen torsdag eftermiddag. Vi var på visning på en ÖPPEN, LJUS och STOR trea i onsdags och jag kände mig genast som hemma. Den uppfyller alla våra kriterier. Balkong, diskmaskin, öppen, fräsch och den har stort kök! Minns att jag såg på Erik med stora ögon och bara "Erik seee på balkongen, Erik seeee hur ljust - ÅÅÅH see hur mycket yta vi har i köket och det är öppet! Eerrriiiikkk!" 

Det är inte den modernaste och mest uppdaterade lägenheten, men den är i bra skick, i ett lugnt neighbourhood - och DEN HAR BASTU. Jag är ingen bastubadare..until now. Hehe. 

Så idag skrev vi på kontraktet och från den 1.4 bor vi där! Herrejestas, ska bli sambo. Inte första gången någon av oss bor med en partner, men vi är mycket inställda på att det kommer vara den sista gången. Hehe. Vet inte om vi är blåögda eller bara otroligt självsäkra och kära. Men det är dock verkligen längesen jag bodde med någon, förutom Petra som jag bodde med mina två första år i Åbo - men hon var sällan hemma så jag bodde i princip ensam så det var lyxigt! Men det är längesen jag delade ett hem, delade mina saker, min mat och..min personal space med en pojkvän. Men inte vilken pojkvän som helst - ska göra det med min Erik, så det kan inte bli något annat än bra <3

 

 

Kommer såklart bli awesome att bo i vårt gemensamma hem. Dekorera det på vårt vis. Bo tillsammans. Leva tillsammans. Inte behöva gå fram och tillbaka för att träffas. Vakna upp tillsammans nästan varje dag och somna tillsammans nästan varje kväll.. Det kommer också bli intressant hur vi reagerar på att inte bo ensamma mer. Tur så ska vi dela på 83 kvadrat. Så 31,5 per man är inte så farligt (10 kvadrat går till mina växter) - så det finns knutar för egen tid iaf. Hehe. Men mest av allt så är jag otroligt EXCITED! Ask again när vi har flyttkaos. 


Hörni, ÄR det inte typiskt att det idag råka dimpa ner ett återkrav på studiestöd från Fpa? Just idag? Just nu när vi ska börja flytta och vi kommer behöva en massa möbler? Är inte det så jävla ironiskt?

Karma. Det är karma. Jag har varit lite för kaxig med att jag inte behöva betala tillbaka något än för jag har haft sån stenkoll på min ekonomi medan jag lyfte stöd OCH jobbade hela studietiden. HAHA trodde hon sa dom och slicka kuvertet. Tur så var det en hel ok summa som är överkomlig, men skulle nog hellre satt den summan på typ en möbel. 

Men är det inte typiskt...?


Det var allt för mig för idag!

Ska pyssla ihop ett inlägg om Harry Potter födisfesten jag var på i lördags! Det var så roligt och Elli hade fixat så otroligt fint. 

Mer om det i morgon!

 

CHEEERZ!

Sofia
Kommentarer (2)
grattis grattis grattis!!! Jätteglad för er skull!
Danielas Dagbok18.02.19 kl. 19:59
Taaack ♡
18.02.19 21:52
Grattiiiis till lägenheten! Låter nästan som lägenheten jag tidigare tipsade om, am I riiight? :D
Jarina18.02.19 kl. 19:59
Maybeee ;))) heheheheh
18.02.19 21:52

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com