yer a wizard Harry!

19.02.2019 kl. 17:22

 

I lördags var vi bjuda på födelsedagsfest till Hangö, och det var inte en vanlig fest, det var en Harry Potter fest! Som jag har väntat på att någon ska ordna en sådan tema fest. Jag är en stor Harry Potter nörd, så det passade mig ypperligt. En fördel med att vara vän med lite yngre folk - de vågar ännu ha tema fester! Folk i min ålder börjar bli för "gamla". NAY I SAY!

Vi skulle först ta ett test på Pottermore för att se vilket hus man hör till, och sen klä sig enligt de färgerna. Jag hör till Hufflepuff, vilket jag har vetat hur länge som helst, och vars färger är gult och svart..inte riktigt den bästa färgen för min bleka hy - men what can you do! Har inte riktigt den nyansen av gult i mitt klädskåp, så köpte en billig topp från New Yorker och målade naglarna gula och svarta i olika mönster, med hjälp av målartejp! Ganska överraskad hur bra det blev och höll nästan raka linjer. Hehe. 

 

 

Oj vad jag väntade på ett sånt här brev när jag var yngre. Väntar ännu. Any day now!

 

 

Alltså det var så fint dekorerat på festen! Man blev direkt i Harry Potter spirit. Dessutom fick alla en personlig trollstav som Elli och hennes Rasmus hade fixat hemma, och alla trollstavar hade en personlig lapp med tre adjektiv på bokastaven ens namn börjar på. 

Jag hade: Fia: familjär, finurlig och fenomenal! Tyvärr har jag ingen vettig bild på staven men den var jätte fin och kändes nog som att den valde mig. Hehe.

 

 

Här har vi födelsedagsbarnet Elinor <3 Så fin i sin Hufflepuff slips. Det fanns massor av blandade färger på festen. Mest var det Hufflepuff, sedan några Gryffindorare och två Ravenclaware. Ingen från Slytherin - vilket är lite underligt. 

 

 

Hehe, här skulle försöka sätta näsan på Voldemort. Det gick nästan bra för mig? Pretty close? No? Under kvällen bjöds det även på snacks, bål, frågesport och quiddich beer pong. Alltså jag gillar nog en fest med aktiviteter. Visst är det kul att bara sitta och snacka, men emellanåt måste man röra på sig och göra något roligt - så jätte kiva ordnat på denna fest. Man hade ingen nöd att vara på festplatsen hela kvällen. Inget sug efter krogen. Det var najs!

 

Never too old for beer pong. Especially QUIDDICH BEER PONG!

 

Svenskfinland är nog litet. För på samma fest i Hangö träffade jag Jemina (Ravenclaw), som jag träffat via #finlandssvenskabloggare och Instagram! Livet är nog roligt när man har möjlighet att träffa nya fina människor. Yupyup!

 

 

Jag är en tema-fest människa och denna fest var nog 10/10 fiausters. Tyvärr fick jag inte många vettiga bilder på hela festen - men kan lova att det var kul! Grattis igen på 25-årsdagen Elli och stoort tack för en fin fest <3 


Nästa lördag är det dags för nästa fest, och inte vilken fest som helst - utan Petras 30-års fest i Bromarf! Herrejestas, nu börjar alla jämnåriga fylla jämnt, och det känns som det är fest varje månad. Men bra så - för alla ska få fira sina dirty thirties.

 

 

CHEEERZ!

 

sofia
Kommentarer (1)
Är ju nästan lite avis, så roligt tema!
Miilo19.02.19 kl. 19:40

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com