K A O S

04.03.2019 kl. 17:35

Nej men hej!

Nej jag har inte glömt att blogga, jag har bara inte orkat eller haft lust. Första gången på 2 år tror jag! Vet inte om det är brist på motivation eller bara brist på innehåll som gjorde det - men skönt var det. Haha, TVÅ VECKOR. Känns som en evighet. 

Jag mår inte bra av kaos. Min lägenhet är lite kaos just nu. Alla helger är bokade till typ juli och mitt jobb är fortfarande lite osäkert. Så just nu är hela jag väldigt mycket K A O S.

Lägenhetens kaos måste jag kunna leva med en tid eftersom vi om en månad ska flytta och det kommer vara kaos en tid innan allt är ner och upp packat. Så det kan jag inte påverka så där jätte mycket mer än att bara ha ett organiserat kaos.

Jag har sökt fast tjänst till min nuvarande arbetsplats, och det kommer vara kaos i mitt psyke tills ansökningtiden är slut i mitten av mars och såklart lite efter det till en får något besked. Men det kaoset kan jag inte heller påverka.

Det jag kan påverka är att inte boka´en massa varje lediga helg - men jag har så svårt att säga nej. Det beror på att jag VILL göra allting, ser framemot allting och vill umgås med mina människor - samtidigt som jag vet att jag inte kommer att må bra av att ha program varje helg OCH samtidigt senare ha råd med allt och ha råd att inreda vår nya lya. Inte vill jag missa viktiga födelsedagar, fester och reunions med kompisar..

But I can't please everyone, men hur väljer jag? För jag är social och tycker om och njuter av att få göra en massa, men ibland blir det för mycket. Måste få andas. Jag är en people pleaser och vill ju vara alla till lags, men också mig själv. Ska börja öva på konsten att säga nej till saker som inte spark joy. 

..men tänk om allting sparks joy?

 

OH THE PROBLEMS I HAVE.

Hur är det med er?

Sådär annars, bortsett från kaoset, så mår jag bra. Har haft en bra helg och kommer ha en bra vecka. SKA O. 

Ikväll ska jag prova på CURLING. De ni.

 

 

Namaste.

 

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com