minnesproblem, curling och veckoslutsplaner!

08.03.2019 kl. 16:01

Aj aj, så var det fredag igen - och om några timmar bär det av till Mariehamn! Ja vet ni, Åland kan man också besöka på vintern. Speciellt nu när bästa favorit Sonja har flyttat till ön. Förutom att Erik är en stor fördel med Erik, så är även hans lilla syster Sonja en stor fördel med Erik. Fun fact: Hon var min tutor när jag började studera - men jag är 5 år äldre än henne.


Denna vecka har gått fort och jag har varit överraskande aktiv! Jag har börjat packa, organisera och förbereda flytten, jag har ätit två fastlagsbullar, jag har ätit god mat med svärmor och Erik OCH jag har CURLAT! (en annan fördel med Erik. Hans jobbkompisar ordnar en massa roliga aktiviteter!)

Curling är nog en underskattad sport. Fick kramp i muskler jag inte trodde fanns! Jag är inte en sport människa, och speciellt inte en tävlingssport människa. Så när jag ska pröva på något nytt så blir jag jätte ängslig och osäker - för jag vill inte att det skall vara pinsamt om jag gör fel. Men efter några försökglid och några "var inte så negativ" av Erik, så gick det bra och sedan lite bättre! 

Kanske Curling är sporten för mig? Inget spring & skuffas - och om någon skriker kan man SOPA till dom med kvasten. Hehe. Get it? Curlinghumor. 

 

 

 

 

Okej det heter säkert inte kvast, men you get it.


Jag fyller ju 30 i augusti, och det har börjat märkas på mig. Men åldern kommer inte ensam! Jag är så råddig, Jag hade en läkartid idag kl 13 - och böt arbetstur så jag sku smidigt hinna dit. Väl där, så meddelar tanten i respan mig att den inte är idag 8.3, utan den 18.3. ALLTSÅ vad händer? Visst låter kahdeksantoista som kahdeksan i dålig hörbarhet  - men detta verkar inte hända annat folk. Klassisk fiauster. 

Måste påriktigt börja be folk upprepa viktiga tider tre gånger före jag skriver ner dem. Tur så har jag Nina på jobbet som fungerar som mitt arbetsminne. Hehe. 

 

Anyway,

Nu ska jag packa veckoslutsväskan och om några timmar sail away med Erik, Kixan, Hanna & Ville Viking! 

 

HA EN BRA HELG!

 

Cheeerz.

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com