UGH

13.03.2019 kl. 20:16

 


Just nu känner jag mig som jordens sämsta invånare. Jag håller på att sortera, organisera och packa för flytten - och har helt omedvetet men ändå medvetet glömt bort att tänka smart när det gäller allt jag vill slänga bort. Jag brukar sortera ALLT. Mat, plast, metall och kartong. Men nu..hinner jag inte bry mig.

Ärligt sagt så far det mesta i samma soppåse och roskis. Kläder och sånt som inte går att sälja på loppis (har bord på Kåren inkommande söndag - KOM O KÖP), så slänger jag bort. Okej det är väl inte så farligt. Men jag använder sjukt mycket plast just nu, slänger blandat avfall och köper allt för mycket färdig mat istället för att laga mat. Vad har hänt med mig? 

Jag blir bara så otroligt stressad av att ha en flytt-kaotisk lägenhet att jag kan inte fokusera på flera saker samtidigt. Blir som en man! (hehe). Jag vill ha ett organiserat kök för att laga mat. Jag vill ha en zen lägenhet för att kunna fokusera på annat. Är jag den enda som fungerar så här? 

Idag satt jag ändå lite mer tid på min smörgås och lagade en god avokadotoast på en bit ekologiskt surdegsbröd. Mmmm. För bröd är typ min diet nuförtiden. GOTT och enkelt!

 

 

Anyway, detta veckoslut är endast ägnat för att vara hemma. Jag vill packa smart och lugnt - och inte dagen innan vi ska flytta (som är SNART!). Vi åker ju på resa nästa veckas söndag, och det finns inte så många timmar på vardagarna att förbereda flytten före eller efter den då vi flyttar samma vecka vi kommer hem från resan- så NU JÄVLAR! 

Men vart kommer alla saker ifrån?

En har ju bott hemifrån i 10 år snart. Så en har kanske hunnit samla på sig en del saker längs med åren, hehe. Men jag trodde inte jag ändå hade mycket små saker. När  har jag hunnit skaffa 5 vaser? Eller typ 30 muggar? Eller typ 10 olika påslakan för en person? Så nu är det bra läge för att rensa lite. Som sagt har jag loppisbord på Kåren om några dagar så där ska jag försöka göra mig av med kläder, har donerat bort en massa kärl till mina grannar, soffan blev såld och hämtas bort på fredag - SÅ efter helgen hoppas jag att jag är mer ZEN och flytten går smidigt då jag packat så tusans orgniserat. 

Slowly getting started..

 

Men, summa summarum är att det alltid är jobbigt att packa ner sitt liv och flytta - men det kommer vara så värt det när vi väl är på plats i nya lägenheten. DET ser jag framemot. Och vår resa till Gdansk. Och mera surdegsbröd. 

Så ni får ursäkta mitt vaga bloggande just nu! Jag har inte så mycket annat jag funderar på just nu än det. Men tänk sen så mycket det kommer om resan och när sambolivet inleds. Hehe. STAY TUNED!

 

 

KRAM!

 

 

 

 

 

Sofia
Kommentarer (1)
Oj minns när vi flyttade ihop för cirkus 1,5 år sen. Jag var så stressad. Inte pga flytten i sig. Utan på kaoset vi hamnade leva i. Allt tavara som kom från ingenstans. HUR kunde vi ha så massa saker?!? Å att försöka packa, veta vad man kunde packa så att vi kunde leva så normalt som möjligt ändå med 3 ungar. Det var riktigt tufft veckan innan vi flyttade. Kändes så klumpigt och osmidigt. Som tur fick vi nycklarna 1 vecka före planerat, så kunde börja föra över tidigare. Flyttade ju ca 50 meter ifrån var jag o barnen bott. Så skönt :D stressigt, men så värt det sen. Lycka till med flytten och hoppas den går smidigt.

Å Gdansk! Var dit i december 2012, så mysigt! Ska absolut göra ett nytt besök i ngt skede!
Marika14.03.19 kl. 08:36
Jaa, inte är det lätt inte. Jag hoppas verkligen det går smidigt. Tack! :D
16.03.19 11:08

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com