DEN NYA LISTAN

16.03.2019 kl. 11:58

Hello hello!

 

YES - Karolina har skapat en rolig lista att fylla i, och det passar mig perfekt i mitt flyttkaos. Så ska hälla upp en kopp kaffe och start the show!

 

Vilket shampo använder du just nu?

 

Jag använder mest Maria Nilas volume schampoo hemma och hos Erik har jag Dermosils lingon schampoo (som jag fick i present från bloggjulfesten i december.). Ibland använder jag Fudge silverschampoo om jag kommer ihåg det :D

 

Vad var det senaste du tittade på på tv?

 

Tror jag somnade till Bridget Jones diary 2 igår kväll. 

 

Vad hade du på dig för skor idag?

 

Eftersom klockan är 11.23 på en lördag så har jag inte haft på ett par skor än - men jag har på mig mina fluffiga unicorn strumpor som mommo gav åt mig till julklapp! 

 

Ett starkt minne från högstadiet?

 

Den otroligt goda maten. Ekenäs högstadieskola är känt för att ha jävligt god mat och tammisjutton det var det! Favoriten var nog panerad fisk med potatismos och remouladesås. MMMMMMMMMMMMMMMM-MMM!

 

Vem är din senaste kändiscrush?

 

Shawn Mendes i Calvin Klein reklamen *dreggel emoji*. Sen fick jag lite härliga nostalgi känslor av old school Luke Perry a.k.a Dylan i Bevery Hills 90210 - may he rest in peace. 

 

Vad drömde du om förra natten?

 

Jag drömde att jag hade en morgonsamling på jobbet och skulle sjunga "Har du sett en ko som kan gå på styltor...har du sett en kalv som har åtta ben.." och vi har bilder man kan visa samtidigt - MEN BILDERNA VAR BORTA. Så nu har jag garanterat sången på hjärnan hela dagen och undrar om bilderna påriktigt är borta..?

 

Tänker du rösta i riksdagsvalet i april?

 

Absolut! Kan också säga högt att jag röstar på nr. 14 - Ida Schauman! GO GIRL GO! 

 

Vilken är din go-to låt när du behöver pepp?

 

Just nu är det John Lundvik - Too Late For Love. Jag är ingen Melodifestival människa ALLS. Såg inte ens på ett avsnitt i år. Men den låten är GROOVY! Älskar bakgrundssången blandat med hans fina röst. Kanske inte en pepp sång, men får mig att röra mig iaf. Annars så funkar alltid Bruno Mars - Uptown Funk. ALWAYS. 

 

Något som alla andra älskar, men du inte riktigt förstår dig på?

 

Smoothiebowls - why not drink it?

Att fara på 10 km länk FOR FUN

Resor till Asien - Alltså jag tycker det ser otroligt vackert ut på alla bilder från Bali, Thailand etc. Men det känns inte lockande för mig. Föredrar Grekland, Spanien och..typ Norge. :D Kanske det är den långa flygresan som tar ner på the appeal of it. Sen igen så vill jag resa till Kanada och typ Seattle. 

 

Har du irriterat dig på något idag?

 

På mig själv för att jag var så ivrig med att säga upp mitt wifi inför flytten så kan inte använda min chromecast mera. Netflix på telefonen it is! 

 

Lil’ + det senaste du åt = ditt rapper name.

 

Lil' Bananplätt - ZUP?

 

Visa det senaste fotot du tagit med din mobil – och berätta om det.

 

Bananaman - med kakka liknande mandelsmör som hår. Hehe.

 


 

Här var mitt bidrag till Den Nya Listan!

Fyll i den du också.

 

CHEEERZ!

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com