ÄR DET SEMESTER SNART?

19.03.2019 kl. 17:34

"Är det såhär det känns när man behöv semester?" - jag idag på jobbet. Allt som är lite jobbigt känns dubbelt så jobbigt och mina känselstpröten är hyperaktiva. Mina nerver är kortare och humöret växlar. Okej, nu låter jag som en riktig bitter kärring, men så känns det! Det är ju inte riktigt så utåt..men inombords är det tufft. Men fick bekräftat av en kollega att det oftast känns lite jobbigare veckan innan ledigt. Så he va he! It is what it is. Hasta la vista. 

På söndag åker vi till Gdansk! WOOHO! Inte långt bort, men BORT. Det vi ska göra är äta, äta, dricka vin, titta lite runt & äta, Typ! Är det inte så man ska göra på sin semester? Vi stannar tre dygn och under dessa tre dygn fyller Erik år! Min present är denna resa & sedan en maffig frukost på Piwna 47 som många har tipsat om. Han önskade sig en frulle på födelsedagen så det ska han ju få. 

Tänk - nu kommer det inte att ta 2,5 h före man ens är på flygplatsen, som det vanligtvis gör till Helsingfors. För nu åker vi direkt från ÅBO flygplats! TAMMISJUTTON va skönt. Hemifrån till lufthavnnnnn på under 30 minuter! Det enda negativa med att bo i Åbo är att det tar så sjukt länge att slippa till Helsingfors. Resorna till resan blir så mycket längre och drygare, speciellt när man kommer hem och är trött och seg och luktar flygplan. 

Men det är långt till söndag och har en massa packande kvar att sysselsätta mig med. I morgon får vi gå till vår lägenhet och titta lite! Har inte varit där sen första visningen. Sjukt spännande när ingen av oss riktigt kommer ihåg hur den ser ut. Kommer vi att skratta i ekot av den tomma lägenheten för den inte alls ser ut så som vi minns den? Återstår att se! Spännande tider.

En till rolig sak är att jag har sökt fast tjänst som barnträdgårdslärare och ska på intervju nästa vecka. Allt händer nu på samma gång! Tusan så min hjärna får arbeta nu - det är liksom ingen ordning. 

 

Bara 3 hela dagar kvar. Sen är det vacaymode. Hehe. 

Inte för att jag håller koll.

 

Vet ni någå nytt?

 

 

 

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com