JAG HAR BLIVIT MED SAMBO!

01.04.2019 kl. 18:30

 


I min 30 före 30 lista har jag listat trettio saker jag vill göra/uppnå före jag fyller trettio, och troligen kommer jag uppnå två av dem denna vecka. Den ena är att få fast anställning (måste ju vara optimistisk, får reda på det vilken dag som helst..) och den andra är att bli sambo

Nå nu, äntligen är vi inflyttade i vårt massiva hem och fy fasiken vad trevligt det känns. Vi fick t.om. våra namn på dörren idag! Johansson Lumme! Välkomna in, här finns massor av växter, knäckebröd och bastu. 

Tjat tjat tänker ni - så stor juttu är det inte. Men det är för mig. För det var inte så många år sedan jag tänkte att jag inte är den typen som stannar längre än ett år på samma plats, för det betyder att man måste stadga sig och bli vanlig. Tänkte att det inte finns någon som jag skulle vilja stanna upp för - eller någon som skulle orka med en rastlös själ som min. Såg ingen nytta i att vara som de flesta andra och bli kvar på ett ställe. Kände mig inte hemma någonstans. Tills Åbo, och några år efter - tills Erik. 

Ibland får jag en såndär "nej fan nu har jag gått fast i fällan och är hur tråkig som helst". Men jag har aldrig känt en sån här sorts lycka som jag känner nu. Some kind of different - och betyder det att jag blir lite lugnare och tråkig - so be it. Fyller ju snart 30, så har väl all rätt att chilla lite nu och catcha upp på Wahlgrens Värld (känns som jag har missat en massa när jag inte sett detta program före nu).

Så nu är vi sambon. Hittills har allting gått smärtfritt och vi kommer bra överrens! Flytten gick bra - vi gjorde det på tumanhand utan något problem alls! Visst var det tungt och jobbigt, speciellt när mitt blodsocker blev lågt och jag blev allmänt pirrig, men vi klarade det! Möblering och placering av våra saker har gått bra hittills, även om vi har nästan dubbelt av allt. Vårt köksskåp ser ut som en loppishylla med alla olika kaffekoppar. Men va gör det!

Nu kommer nästa roliga fas - att inreda vårt gemensamma hem. Hehe. Det kommer bli allt annat än tråkigt. 

 

 

CHEEERZ!

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com