WTF-FREDAG

12.04.2019 kl. 18:48

Nu var det slut på veckan, det är dags för WTF-FREDAAAG!

That's right. Jag tänker lista fem saker jag inte förstått mig på, på senaste. Som gett mig den där WTF känslan. What the actual fudge. Det handlar om saker som hänt i min omgivning och saker som hänt mig själv som jag själv orsakat. För hur många gånger i dygnet, tänker man inte WTF för sig själv? 

 

  • Försäljare som kommer och pratar med en ÄVEN om jag har hörlurar på. Där går jag i all sköns ro och lyssnar på en podcast, och så plötsligt står en person brevid mig och rör på munnen men jag HÖR INTE. Jag förstår att det är deras jobb att hjälpa kunder hitta rätt produkt, men kanske man kan läsa vibbisarna och inte prata med någon som har stora headphones på. Jag tar alltid av dem och ler, säger ..va? och sen säger jag nej tack - då frågan oftast är om jag behöver hjälp. Men idag kom tanten TVÅ gånger och frågade. Kanske jag såg förvirrad ut? I mean, om jag behövde hjälp skulle jag inte ha hörlurarna på öronen, utan hängande runt min hals OCH så skulle jag nog kanske fråga efter hjälp. Maybe that's just me.

 

  • Killen som hällt halva flaskan parfym på sig innan han steg på bussen. Jag är inte känslig för dofter, men i morse behövde jag ha halsduken som mask för att inte kvävas. Det stack i näsan ännu efter 1 h på jobbet! Vet inte om det är blandning av pollen och parfymen som gjorde det, eller så har jag bara utvecklat en känslig näsa efter alla bihåleinflammationer. Men that shit was too much. Kanske han ville impa på klasskompisen eller kollegan (osäker på åldern, men doftade som typ 19 och pubertet), men någon måste rådgiva killen inför framtiden. Ett spray på handleden, gnugga ihop båda handlederna, smeta lite på halsen och VOILÀ! 

 

  • Min egna unika talang att varje dag ivrigt packa gymkläderna, vara taggad påväg till jobbet, och efter jobbet bara gå förbi gymmet. Haha. Who does that? Tror jag har lyckas gå in dit en gång i år. Men jag är så otroligt seg efter jobbet och jag vet att det inte är en ursäkt för andra som har jobb, fem barn och ett trevåningshus att ta hand om tränar varje dag - MEN JAG E TRÖTT OK. Nya tag nästa vecka. Hehe.

 

  • 90 day fiancée. Ett program där amerikaner har träffat någon online från ett annat land, och träffas för första gången - och har 90 dagar på sig att gifta sig, typ. Oftast är personen som bor utomlands ute efter ett green card (fast de aldrig erkänner det högt HAHA). Det som är WTF? är hur otroligt korkade människor kan vara. Visst är kärleken ibland blind och man har rosa brillor på sig som gör att man inte kanske ser alla röda flaggor, men även jag vet när någon är out of my leugue. Mitt favorit par i programmet var nog Angela 50+ från typ Georgia och Michael 30 från Nigeria. I introvideon berättar han hur han älskar Amerika, viftar med den amerikanska flaggan och vill bli business man som Donald Trump. Sen berättar han hur han respekterar Angela så som man ska respektera sina ELDERS. If that ain't love, I don't know what is. Hehe. Sen hade han väl kallat henne fet osv. Hon flippa totalt i sista avsnittet när hon fick reda på det och förlovningsringen flög. Har någon annan sett? Don't judge me plz. 

 

  • Växter. Jag har nästan bara skaffat växter som inte kräver så mycket omvårdnad. Lite vatten, lite kärlek och lite sol. MEN ändå har jag lyckats ta livet av en och en halv? Olof Palme dog innan flytten så han fick åka i roskis, och mitt senaste reaköp har bara 1 levande löv kvar av 5. HOW DO I EVEN? Jag har läst och följt instruktioner noggrannt! Wtf am I doing wrong.. 

 

 

Det var den WTF-FREDAGEN! Vad har ni haft för wtf moments denna vecka? Eller är det bara jag? KNAPPERLUNDA!

Ha en bra fredag kväll hörni ni!

Jag ska hänga lite tvätt, hälla upp ett glas vitt och kolla på Bevery Hills 90210.

Just because I can.

 

BYEEEE

 

 

Sofia
Kommentarer (3)
WTF e klocka bara halv 2, den var ju just halv 3.. höh.. hade glömt att ändra en klocka på jobb. WTF de e ju kallt.. de var ju varmt förra .. WTF när jag inatt höll på halka omkull när jag steg i Felix spyor på golvet.. som jag inte visste var där.. det sistnämnda minst trevligt.. nu kan det bara bli bättre, right :D
Marika 12.04.19 kl. 19:04
*förra veckan
Marika 12.04.19 kl. 19:05
Mitt glasklaraste WTF var igår i affären, då jag med endast en godispåse går och ställer mej i kassakön. Jo, där stod en övergiven, proppfull kundvagn slarvigt en bit ifrån kassan, som jag noterade, men gick förbi. Fanns EN kund framför mej i kön. Då kommer "ägaren" till den övergivna kundvagnen och klämmer sig förbi mej och säger artigt "Hej, ursäkta, det var min vagn, som stod där" och lämnar sin kundvagn IGEN, framför mej, för att springa efter mer varor. WTF??! Jag har EN GODISPÅSE och ingen annan står i kön efter mej... Stum förvåning.
Kela13.04.19 kl. 18:56

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com