RANDOM FACTS ABOUT..US

28.04.2019 kl. 12:01

Eftersom jag sakta har förvandlas till ett vi, och inte är en självständig ensamboende kvinna mer - så tänkte jag skriva ett random fakta om oss inlägg idag. Skämt åsido - nog är jag ju en egen person, och Erik är en egen självständig man. men nu när vi bor ihop så är vi nog mera ett VI. Vi har planer idag, Vi mår lite illa, VI ÄR HUNGRIGA..osv. Sad, but so true. So here we go! 

 

  • Vi pratar 50/50 svenska och engelska med varandra. Vi är båda finlandssvenskar och har bara svenska som modersmål, men ändå växlar vi mellan svenska och english hela tiden. 

 

  • En av våra favoritsysslor är att sitta på soffan, äta någå gott och kolla på Vem Vet Mest. Vi tippar vem som åker ut först, och vem som vinner. Men det är inte lika bra mer när de har bytt värd för programmet. BRING BACK RICKARD OLSSON. 

 

  • Vi bråkar väldigt sällan. Eller har aldrig bråkat ordentligt sådär, grälat. Vi är båda ganska lugna personer så när vi är irriterade på varann så blir det the silent treatment istället för att skrika på varann. Vilket jag tror är lite värre.. Passiv agressive silent fighting. Hehe. Men vi är ganska bra på att diskutera saken efteråt och reda ut det.. Tar dock ofta en god stund innan vi når dit - för ingen vill ju ge sig först..

 

  • Erik är supersmart, Alltså otroligt intelligent, och det han inte vet - tar han reda på och lär han sig fort. Han är en vandrande google så att säga. Han vinner alla spel vi spelar. Suck.. Jag är mera street smart.. inte så jätte boksmart och allmänbildad. MEN jag kan nånting som Erik inte kan. Nämligen..VISSLA. Hehe. Och de mesta inom tv, media och musik. Viktiga saker. 

 

  • Vi sover med ett täcke. Vi har alltid gjort det, och kommer troligen alltid att göra det! Vi prövade med varsitt täcke när vi flytta ihop och det gjorde att vi sov sämre och längre ifrån varandra. Man sku tycka att det sku vara skönare med egna, men icke. Vi är så tusans smöriga och äckliga på det viset. Det som är dåligt med ett stort täcke är att det är skitdyrt att köpa nya påslakan. Vad gör vi nu med alla små lakan vi haft till egna täcken? Kan man byta ut det till större? 

 

 

Ibland blir jag riktigt äcklad av hur smöriga och gulliga vi är med varandra. För jag sku aldrig trott att jag sku betee mig såhär i ett förhållande. Believe me. Men såhär är vi och så förblir det! SMÖR AND EVERYTHING! Det kommer säkert dyka upp en massa andra fact i vårt samboskap.. Så återkommer med mera om några månader. Hehe. 

 

HA EN BRA SÖNDAG!

CHEERS!

Sofia
Kommentarer (1)
Sy ihop lakanen ni har så de blir stora :DD skulle aldrig själv orka med det. Men men.. jagr likadan.. när jag blir arg, då blir jag tyst som aldrig förr.. men kan nog sucka högt.. eller smälla igen lådan lite extra hårt. Istället för att öppna käften. Wonder why.. göra det så svårt..
Marika28.04.19 kl. 14:02

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com