LIVSUPDATE

03.06.2019 kl. 18:28

Well hello there! 

Från att ha skrivit inlägg tre gånger per vecka till knappa en per vecka känns lite sådär tråkigt. Men jag har haft så fullt upp med både flytt, Game of Thrones, födelsedagar, Hockey VM, nytt jobb och allmän utmattning att jag bara inte har haft ork att dra fram datorn för att blogga. 

Jag tänker såhär: om jag inte har något vettigt att säga så behöver jag inte säga nåt alls. Eller va? Tro mig, jag har försökt skriva inlägg flera gånger men det bara blir nonsens. För vem vill läsa om hur jag varit på jobb, kommit hem, ätit och kollar Game of Thrones tills jag somnar? HAHA. 

Men nu har det lugnat sig, och har faktist ork att göra annat nu - samtidigt som jag kollar igenom GOT igen. 

 

Så här kommer en kort sammanfattning på mitt liv, ifall någon funderar!

Sambolifvet rullar på. Inredningsmässigt står det ganska still, har inte haft tid att fixa här hemma, men annars går det bra! Vi trivs superbra här i lägenheten - och att bo ihop. Det går nog lite fööör bra. Borde kanske överanalysera lite för at skapa lite spänning. Hehe.  

Jag började mitt nya fasta jobb idag! Nya och nya, men ny enhet, nya kollegor och nya barn - men samma arbetsgivare. Idag har jag yrat på som en höna. Alltid så första dagen på ett nytt ställe. Viktigaste nu är att lära känna alla, stora som små. Även om jag skulle vilja kunna och veta allting redan - så tar det alltid tid! Tyvärr.. Hehe. Men det var en bra första dag och tror det kan bli riktigt bra. 

Jag var hem till Ekenäs på veckoslutet och träffade massor med folk vi olika tillfällen. Fick en riktig boost av energi! Speciellt under Siljes överraskningsfest (som vi lyckades överraska henne btw). Jag träffade så många roliga och härliga typer, både nya bekantskaper och vänner jag inte träffat på länge. Jag vaknade med ett stort smile på söndag även om jag mådde lite illa. Hehe. Det var välbehövt att spedera lite tid hemma. 

Denna vecka ska jag jobba, åka fram och tillbaka till Helsingfors och åka över till Åland. JO SIDU på onsdag ska jag ä n t l i g e n gå på Backstreet Boys konserten - YAAAS! Tjugo år sedan sist. Ska bli ett kärt återseende. Kommer garanterat att fälla en eller flera tårar. Sen på veckoslutet ska jag hoppa på den röda färjan och åka över till Åland och hälsa på Sonja - ett till kärt återseende! 

Sådär överlag är allt bra med mig. Har varit en lång vår och nu känns det som jag har lite mer tid att andas ut. Så ska bli mera aktiv här. För I needz it!

 

Onwards and upwards I say! För om 27 dagar blir det semsester! 

Ha det gott HEEEJ!

 

 

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com