WHO AM I?

14.06.2019 kl. 15:58

Tjenare!

Det är redan mitten på juni! WHAT THE ACTUAL FUDGE? Det betyder att det är två veckor kvar till semester. Men det känns inte så tungt att jobba som det brukar göra ibland före ledighet, för har ju bytt jobb här emellan, så det känns inte sådär att JAG BEHÖV SEMESTER. Måste nog säga att jag trivs jätte bra redan och har härliga nya kollegor! SCORE! 


Jag har en liten identitetskris. Jag vet inte riktigt vem jag är längre. Eller jo, jag har blivit en person som har börjat gilla vad alla andra tycker om. Jag är mer lättinfluerad än tidigare. Hur menar jag? 

Jo. Jag har exempelvis aldrig tyckt att svensk reality tv har varit underhållande. Aldrig kollat på PH, Big Brother eller vad allt det finns. Inte ägnat en tanke åt Wahlgrens värld! Tyckt det varit ointressant, helt enkelt. 

Tidigare på våren råkade jag kolla ett avsnitt av just Wahlgrens Värld på femman, och efter det började jag följa Bianca Ingrosso.. spola fram ett halvår och nu kollar jag på hennes vlogg, kollat tutorials och köpt en mascara från hennes sminkmärke Caia Cosmetics. Jag reagerade då hon hade lagt fillers i läpparna och tycker inte hon ska vara tillsammans med Philippe. WHO AM I. Why do I care? Tur så har Bianca humor och är oftast rolig. Hehe.

Jag har heller aldrig tidigare tyckt om Isabella Löwengrip. Började följa henne på instagram och nu äger jag fyra av hennes produkter. WHO THE FUDGE AM I. Tur så var hennes face wash inte bra för min hy blev torr och finnig. Så hon ÄR inte bra på allt ändå. Men ändå är jag intresserad av vad hon gör, vem hon träffar och om hennes barn är otrevliga för att de är rika. Sånt man nu funderar på! 

SÅ seriöst. VEM är jag? Varför bryr jag mig om sånt här nu och är nästa steg att följa med PH? If so, kan någon bitchslappa mig för det är inte ok. Snart har jag en massa onödigt sminkpaletter som jag inte vet hur man använder om detta fortsätter. SEND HELP!

Tror jag måste sluta följa dessa influencers på instagram och återgå till att tänka själv. För jag har länge varit stolt över hur lite jag påverkas av andras liv på instagram. Visst kollar jag och är nyfiken, inspirerad och intresserad - men har ändå oftast kunna låta bli att jämföra mig med andra kunna motstå från onödiga produkter. 

Men det är inte alltid lätt - ibland kommer jag på mig själv att avundas vissa som ser fräscha ut, får färgglad och hälsosam mat dygnet runt och går med fina kläder som de får "gratis". Men sen vet jag att det är deras jobb. De jobbar inte 8-16 på dagis och SEN ännu ser snyggast och fräschast ut - utan det är ju deras jobb att marknadsföra smink, mode- och matföretag. En bild är en sekund av 24 timmar, och bakom en perfekt bild ligger kanske 100 dåliga och timmar av redigering. Lätt att glömma det också. 

Så kom ihåg alla (och jag) - det är mer än bra att bli inspirerad, motiverad och glad av att följa en massa influencers och kändisar, så länge det inte får dig att må dåligt över ditt eget liv. Alla är olika, alla har olika situationer och ingens liv är bättre än någon annans! Viktigt viktigt VIKTIGT!

Men det är ok att beställa en mascara som faktist är bra. ok.

 

HA EN TREVLIG HELG!

CHEEERZ

 

Sofia

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com