ÄR DETTA SLUTET...?

24.06.2019 kl. 19:22

..på Filosofia?

Fick ett tråkigt mail förra veckan om att min lilla, söta och fina bloggportal Ratata troligen ska läggas ner i höst, om ingen annan plötsligt vill ta över den. Lite tråkigt att höra, men ändå lite förväntat då det inte har varit så värst aktivt där på en tid. Det betyder också att filosofias.ratata.fi..avaktiveras! 

DAM DAM DAAAMMMM!

Jag har länge funderat på vad som kommer att hända med min blogg i framtiden. Jag menar, vem försöker jag lura - jag hade mer intressanta saker att komma med förut. Då före jag var en vardagsnisse med 8-16 jobb och hade sambo (haha inte eriks fel utan mer att jag är mer stabil. hehe) Nu blir det mest påtvingade uppdateringar för att jag känner att jag vill upprätthålla bloggen, samtidigt som innehållet känns lite lame. 

Då blir jag och fundera på om mitt liv har blivit händelselöst  med en vanlig tråkig vardag eller är bara motivationen som är obefintlig? Har jag ens läsare kvar? 


Grejen är den: om jag vill fortsätta blogga efter september så måste jag antingen flytta bloggen till en annan portal eller laga en egen sida. Bara tanken av det är UGH. Jag tycker om simpla lösningar - och därför trivdes jag på Ratata. Det är enkelt, mysigt och hemtrevligt. Allt annat känns komplicerat och..krävande. (jag vill inte till byta till nouw eller blogg.se av varierande orsaker varav en är att jag inte känner mig som en bloggare utan mer som en..amatör vardags tänkare?)

Kanske det är meningen att jag skulle blogga i 3 år och låta den rinna ut i sanden? Kanske jag ska sluta vara offentlig med allt jag gör så att man faktist kan prata om min vardag med vänner och familj när vi ses utan att de redan har läst om det i ett inlägg? Kanske bloggen bara ska dö...och jag vänder ett nytt blad när jag fyller 30? Allt har sin tid? Är bloggarnas tid förbi?

Men vad gör jag om jag behöver skriva av mig om något jag funderar på, som just nu? Vad gör jag när jag stöter på något irriterande och måste yttra min åsikt om det för allmänheten? Vad ska jag göra om jag gjort något kul och vill dela med det med er? Vad ska jag sen göra..inte dela med mig til folk? How does one live like that?

What to do what to do WHAT TO DO?

Tror jag måste ta mig en riktig funderare under min semester. En ordentlig bloggpaus. Sådär att "klarar jag mig utan den eller kliar det i fingrarna efter en vecka?"

Jag hoppas jag får sån abstinens att min motivation bara PAMAR ut från öronen och vips har jag en ny hemsida med massor av roliga och intressanta inlägg och överanalyseringar. För bloggen räddade mig för tre år sen, så att säga, och det känns lite sorgligt om det ska ta slut. MEN vi ser! Nu ska jag njuta av min bloggpaus och inte fundera hur varenda sak jag gör ska formuleras bäst för ett inlägg i bloggen. Hehe. 

Så.. so long, farewell, auf wiedersen - GOODBYE!

I will be back soon-ish. 

KRAM

 

 

Kommer uppdatera min instagram som vanligt så om nån kommer att sakna mig otroligt mycket eller bara e nyfiken och vill följa mig så hittar ni mig på @fiauster

 

CHEEERZ

&

HA EN JÄVLIGT BRA SOMMAR!

 

Sofia
Kommentarer (2)
Det är bra ibland med en tänkarpaus. Njut av sommaren, sedan kommer du att veta vad du ska göra. ????
Anonymous25.06.19 kl. 09:46
Jag hoppas också du får sån abstinens att din motivation bara PAMAR ut från öronen och vips har du en ny hemsida med massor av roliga och intressanta inlägg och överanalyseringar!!!
Danielas Dagbok05.07.19 kl. 16:19

 

Hello!

 

 

Namn: Sofia Johansson

Ålder:  Tjugonio jordsnurr

Ort: Åbo

Blogg: Här kan ni läsa om allt och ingenting, men oftast någonting!

Är: Glad, mästare på överanalysering, plantlady, snäll, tankspridd, lite humoristisk, semi musikalisk, lång, full av kärlek och ost

 

 INSTAGRAM

FIAUSTER

 

Kontakta mig:

Johanssonsofia0@gmail.com